ARKDAŞLAR E8500 İŞLEMCİMİN SICAKLIĞININ KAÇ OLDUĞUNA KARAR VEREMİYORUM. HER PROGRAM FARKLI GÖSTERİYOR. AŞAĞIDA 3 FARKLI PROGRAMDAKİ İŞLEMCİ SICAKLIK DEĞERLERİ MEVCUT ARADAKİ FARKLILIKLAR NEDEN KAYNAKLANMAKTADIR ? VE HANGİSİ DOĞRU ?
AYRICA SİSTEM BİOSA GİRDİĞİMDE ORADAKİ CPU TEMPERATURE : 32 DERECE GÖRÜNÜYOR. SYSTEM TEMPERATURE İSE : 45 DERECE ( BU NEYİN SICAKLIK DERECESİ? ANAKARTIN OLABİLİR Mİ?)
BİRDE EVEREST PROGRAMINA AUX DİYE 45 DERECE SICAKLIK VAR. BU NEDİR ? NEYSE RESİMLER AŞAĞIDA YORUMLARI İŞİ BİLEN ARKADAŞLARA BIRAKIYORUM.
En doğrusu bence biosta olandır ona güven bence, system dediği anakartın olması lazım büyük ihtimal Bide core temp programını dene, ayrıca everest ve speedfanın değerli tutuyor easy tuneda bir problem olabilir
teşekkür ediyorum. core temp ile everestteki sonucun aynısı çıktı. bu arada biostaki değerler ile easy tuneda ki değerler birbirini tutuyor.
bu gözüken 62 ve 63 dereceler yüksek değilmi. Karta OC yaptınmı . Benimde e8500 işlemcim var az bi OC yapıp ortos ile çalıştırınca sende o 62 derece gözüken yerler bende 80 derce oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme