Şimdi Ara

E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel konu. Bende açıkçası kardeşimin önerisi ile bu araçlara baktım ve baktığımdan beri, sarı sitede ilk arattığım marka Bmw oluyor, sonrası mercedes ( ki mercedes yok benim baktıığım fiyatlara ve mercedes in çift farını sevmedim, sevmedim, sevemiyorum).

Açıkçası şöyle bir beyefendinin kullandığı, bakımlarını yetkili serviste yaptırdığı, barzonun eline geçmemiş bir Bmw ye, nispeten uygun fiyata bulduğumda almak ve sürmek isterim.

Bende keyif adamıyım, alıp şöyle kurulup usul usul o sürüşü yapmayı isterdim. En az 5 yıl elimden çıkarmazdım.

Fakat neredeyse bütçem aralığında tamamı barzoların iki hatta üçüncü elinde. Km ler 300-400 lerde ve bakımsız.

Onlara rağmen arabanın al benisi var.Benim baktıklarım e90 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 24 Haziran 2020; 0:4:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregokcimen

Alırsan büyük patlarsın böw sahibi olarak söylüyorum
    Ne alalım dacia mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes alabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bende E90 N47 kullanıyorum aynı motor sizin aracınızla km 150-160 binlerde zincir değişimi gerekecek zincir para değil motor indiği için işçilik çok tutuyor.

Alıntıları Göster
    Valla iyi bir ustam var bende 140.000 de almıştım ay ay da yanına gider baktırırım. Şu an 170.000 de temmuzda 3 yıl dolucak. Daha tık demedi motor arızası vermedi veya zincir sesi çıkmadı inşallahta çıkmaz. Düzenli yağ bakımı yapıldığında motora iyi bakarsan sıkıntı vermiyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Valla iyi bir ustam var bende 140.000 de almıştım ay ay da yanına gider baktırırım. Şu an 170.000 de temmuzda 3 yıl dolucak. Daha tık demedi motor arızası vermedi veya zincir sesi çıkmadı inşallahta çıkmaz. Düzenli yağ bakımı yapıldığında motora iyi bakarsan sıkıntı vermiyor sanırım.

Alıntıları Göster
    Zincir bakımla alakası yok hocam illaki değişmesi gerekiyor belli bir süre sonra benim araçta 155 bin km de değişti. Sabah ilk çalıştırdığınızda motoru iyi dinleyin kaputu açıp. Şansa bırakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Zincir bakımla alakası yok hocam illaki değişmesi gerekiyor belli bir süre sonra benim araçta 155 bin km de değişti. Sabah ilk çalıştırdığınızda motoru iyi dinleyin kaputu açıp. Şansa bırakmayın

Alıntıları Göster
    Yani dediğim gibi takıntılı bir insanım dikkatli dinliyorum süreklide gider ustaya bir değişiklik var mı seste diye soruyorum bu zincir sorununu bildiğimden ama daha şükür birşey olmadı. Bu videoda meselahttps://www.youtube.com/watch?v=vfhafFp2XQw&feature=youtu.be ustada güzelce açıklamış zincir değişim olayını bilmiyorum anlattığı bizdeki e90 dan farklı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.