Şimdi Ara

E900 java oyun yükleme. Resimli anlatım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsun E900’e Java oyun yükleme resimli anlatım.
    *#9998*5282# Kodunu girerek Java yükleme menüsüne ulaşılır.

Install MIDlet seçilerek çıkan şifre kutusuna 235282 şifresi yazılır. Daha önceden telefon hafızasındaki “Diğer dosyalar” klasörünün içindeki java dosyaları görüntülenir..
    NOT: Buraya atacağınız java dosyalarının hem .jar hemde .jad uzantılı iki dosya halinde atılması gerekir.

.jad uzantılı dosya seçilerek “yükle” seçeneği seçilir.

“Evet” seçeneği seçilerek devam edilir

Oyun java dünyası altındaki Oyunlarım klasörüne yüklenmiştir. İyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinoz -- 4 Ekim 2006; 12:42:02 >

• arkadaşlar bi de bunun için oyun siteleride ekleseniz veya upload etseniz çok ii olacak!!
  • Samsung şu java işini düzeltemedi gitti .
  • ewt ya.eğer nokia daki symbian,java... gibi şeyler samsungta olsaydı vazgeçilmez olurdu
  • arkadaşlar yapmayın ya en azından diğer samsunglardan daha iyi görmüyormusunuz ne java uploder ne de ppp felan lazım buna baksananız..
    muhtemelen bu d900 e de olur arkadaşlar bi denesin ben evde değilim eve gidiğnce yaklaşık bayram da deneyeceğim inş.
    büyün oyunlar oluyor mu
    java tabalı olanlar yoksa e900 e özel olanlar mı var
    bide java ptogramları olur demi hepsi...
  • bide oyunları nerden bulucaz

buraya upload edicek bi arkadaş yokmu
  • getjar com mu ne var oraya bak orada dolu e900 yoksa bile d900 için olanları dene nasılsa aynı yazlılmı kullanıyo sayılırlar onlar olur muhtemelen..
  • soal arkadaşım
  • baktım orada d900 de e900 de yok sen yukarıdan java seç oradan da samsung java 240*320 yi seç çıkan programların hepsi olur...
  • tamam saolasın
  • gerçekten güzel şeyler var yaaa ,,, yüklesemmi acaba ???

Telefona bir şey olmasın
  • E900 için yararlı bir site.
    http://www.geocities.com/samsunge900mods/
  • Oyunları internetten arayarak bulabilirsiniz. Buraya upload etmeye gerek yok. Çünkü bu oyunların büyük çoğunluğu ücretsiz olarak sağlanıyor. İnceleyip istediğinizi indirebilirsiniz. Biraz araştırın lütfen. Ayrıca burada oyunların nasıl yükleneceği anlatılıyor. Yani çözülemeyen bişey yok. En azından eski modellere göre oyun yüklemek daha kolay hale gelmiş. Ayrıca Rus firmware'de bu olay çözülmüş belli bir zaman sonra türkçe içinde çıkar ve firmware update edilerek sorun giderilir.
  • http://d.turboupload.com/d/1002862/Samsung_java_games.zip.html

arkadaşar burada bisürü oyun.forum java yükleme başlığını kullanarak oyunlarınızı yükleyebilirsiniz.iyi eğlenceler!!!
  • oooo çok güzel olmuş yaaa vay beah e900 işi çözmüş gibi. arkadaşlar halinize şükredin ben bi d600 e oyun felan atıyorum ki ohoooo sormayın gitsin. ppp ler mi dersiniz uploader mı dersiniz, şifreyi yanlış yazrsınn telefon restart olur.(ben yinede telefonumu çooook seviyorum) yani çok güzelmiş bu olay içindeki dosyayla yüklemek. anlatan arkadaşa teşekkürler.
  • bu yöntemi d900'de deneyen var mı ?
  • arkadaşlar geocities sitesine girerseniz oradan hardware mode a girin ve usb kablosunun büyük resmine bakıp hayretler içinde kalın adamlara aynı zmanda flash kablosu veriyorlar ama bize sadece usb dosya aktarma kablosu veriyorlar.
    o kabloda 20 pin varken bizimkinde sadecfe 5 pin car
    samsunga ben den bir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.