Şimdi Ara

EA 100-150 bin için çalışma planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar Aktif olarak TYT Türkçe de 30 net sosyalde 15 net matrmatikte ise en fazla 5 net gibi yapabiliyorum. Matematiğim kötü. AYT'de ise Edebiyat 10 net Tarih 8 net Çoğrafya da 4 net yapıyorum. ayt matematikte ise neredeyse hiç bir şey yapamıyorum. Kırık OBP ile gireceğim ve bundan ötürü kendimi çok umutsuz görüyorum. Bana tavsiye ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Neler yapmalı hangi kitapları almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -edebiyat için kadir gümüşün video ders kitabı alın ve tüm edb videolarını izleyin. her videodan sonra günlük tekrar yapın sonra da bilinen yayınlardan edb branş denemesi çözün

-tarih için soner ardıç videolarını izleyin. yine bilinen yayınlardan çözebildiğiniz kadar branş çözün

-coğrafya için bence video izlemeye gerek yok son 20 yılın çıkmışları çözüm ve detaylı analiz artı branş yine

emin olun düzenli çalışırsanız en kötü 35/40 yaparsınız

matematik için bence videodan çok kitaplarla sorularla haşır neşir olmak önemli çok eksiğiniz olduğunu söylemişsniz. ben normalde eyüp b tavsiye ederdim ama matematiği kötü olan birisi için anlaşılması zor olabilir o yüzden mert hocanın tyt-ayt serisini tavsiye ederim. konuları dinleyince de bol bol soru artı deneme çözersiniz. bunda da sıfır bir insan bile bence en kötü 25/40 yapar. tyt için pek bir spesifik tavsiyem yok ama bol branş denemesi iyi olur. hedefinizi bence 100-150k ile sınırlamayın dediklerimi uygularsanız beklentinizin çok çok üstünde yaparsınız

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

Öncelikle zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim. Kırık OBP'den ötürü cok umutsuz ve işe yaramaz hissediyorum ama çalışıp sonucu görmekte kararlıyım. Başlangıç dönemi oldugundan ötürü kendimle olan çatışmalarımın bir hayli fazla olduğu bir zamanda oldugumdan çekiniyorum. Dediğiniz içeriklere bakacağım ama size şöyle bir sorum olacak. Hangi sırayla nasıl başlamalıyım? TYT Matematik için tahmini olarak kendime 4 ay gibi bir süre verdim istediğim netlerin gelmesi için bu süre boyunca TYT matematik çalışmayı düşünüyordum sonrasında ise AYT konularına bakacağım sizce bu doğru bir yaklaşım olur mu? Yoksa gün içinde TYT Matematik AYT Edebiyat gibi bir çalışma mı yapmalıyım? Teşekkür ederim.

• koray105 K kullanıcısına yanıt

dostum öncelikle işe yaramaz ve umutsuz olmayı kesmen lazım bu yks denilen şey o kadar kafada büyütülmeye psikoloji bozmaya değecek birşey değil. yks tamam bir ölçüt ama zannedildiği kadar büyük değil 500bin 600bin yapıp mezun senesinde ilk 10bin yapan insanlar var internette bunlar mevcut bulabilirsin. bu adamlar çok kötü sıralama yaptım diye moral bozsa sene içinde bu başarıyı elde edebilir miydi. sana gelirsek bence tyt matematik için 4 ay çok fazla günde 4-5 videoyu 1.5 hızda izlesen 1.5 ayda falan biter geri kalan zamanda soru çözerek pekiştir ve artık bir seviyeye geldiğini hissettiğinde deneme çöz. tyt mat çalışırken tyt türkçe ve sosyal denemeleri çöz bir yandan rutin olarak belli bir seviye yakala. tyt fen içinde youtubeda çok fazla video var eacılar kolay tyt fen konuları. belli birkaç konu seçip onları dinle ve ara sıra tekrar et özellikle kimya kolay bir net kasma dersi. tyt matda 15 net civarına ulaşınca ayt mata başla artık ama en geç aralığın son haftasına kadar başlamış ol. bence edb ve tarihe şubat gibi başla onlar cidden çok çerez dersler hatta nisanda bile başlasan yetişir ama riske atma sen. şubata kadar diğerlerine ağırlık ver iyice netlerini artır diğer derslerde. coğrafya içinde bence bir branş denemesi al günde 1 tane çöz yanlışlarını düzenli tekrar et max 10dakikanı alır zaten. başarılar dilerim umarım istediğin sonucu elde edersin

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

Uzun Uzun yazmışsın tekrardan çok teşekkür ederim kitaplarımı sipariş ettim tyt matematik ağırlıklı başlıyorum ve gün içinde matematik edebiyat ve kimya içinde zaman ayırmaya çalışacağım umarım bir gun bu konuyu güncelleme fırsatım olur tekrardan çok teşekkür ederim yol gösterdiğin için

• koray105 K kullanıcısına yanıt

hocam ne demek bizde bildiğimiz kadar işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.