hocam genel denemlerdeki türkçeler biraz daha özensiz olabiliyor. bunları çok referans almayın önemli olan çıkmış sorulardaki ve aleslerdeki netiniz. 345 türkçede çok sağlam. genel denemede türkçede mi başlamıyorsanız belki buda etkilemiş olabilir. genel olarak dalgalı netlerin ana nedeni konuların tam oturmaması oluyor.türkçede tek yapabilceğiniz şey bu konuda dil bilgisini sağlamlaştırmak olur spesifik soru sorarsanız gene yardımcı olurum hocam |
2022 YKS EA 110. SABANCI [Soru-Cevap] (13. sayfa)
-
-
-
hocam EA ilk 200 bekliyorum. sabancı cs'e kesin geçebilir miyim, bilkent'i bırakıp geleceğim tongaya düşmeyelim?
-
hocam sabancıya girdikten sonra bölüme geçme falan yok direkt istediğinizi seçiyorsunuz 2.sınıfta . kafanız rahat olsun, isterseniz malzeme bilim ve nano mühendislikte okursunuz
-
hocam o zaman herkes CS mi okuyor?
-
büyük cogunluk cs okuyor evet
-
Hocam hukuk fakültesine yerleştiğiniz için puanınız kırılmadı mı? Ayrica üniversite okurken aynı anda yks çalısmak zorlamadı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ilk yıl kırılıyor sadece puan. ilk dönem derslerle beraber götürmeye çalıştım ve türkiye geneli denemelerde gittikçe iyi sonuçlar almaya başladıkça odağımı yks yönlendirdim. üniversite derslerine yeteri önemi verip yksde derece yapmak bence çok zor anca hazırlıkla beraber yürütülebilir. yks gerçekten kendisine zaman,emek,odak,bol bol pratik isteyen bir sınav
-
Hocam bu sene malesef tyt'de telaş yaptığim icin 5k-10k arası bir sıralama gelecek. Sizce ankarada bir iibf'ye girip hazırlıkta kırıkla denemek mi yoksa mezuna kalmak mi mantıklıdır? Cevabınız için tesekkürler ayrıca
net mezun hocam. isterse 2. mezunuz olsun ama kırıkla bosu bosuna 1k yapıp 6-7k yerlesme puanı almayın. maddi imkan aşırı aile baskısı gibi problemler olmadıgı sürece asla önermem ünideyken calısmayı. kırıkla gene denemeyin üni gitsenız bile hazırlık olan bir okul kazanıp 1 yıl hazırlık sonrasında yks
-
Haklısınız hocam. Malesef sınav esnasıni yonetemediğim icin boyle bir sıralama gelecek. Umarım bu sene mezuna kalip istediklerime ulaşırım. Size de basarilar dilerim hocam
ne demek hocam. İnşallah ulaşırsınız hedefinize
Up
yerleştirme sonuçları açıklandı, hedeflediğim gibi sabancı yönetim bilimleri geldi geçen yıl bu zamanlar bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam tebrik ederim bu zamanlarda tyt netiniz kaçtı merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba son altı ayda yurtdışından ibreyi yurtiçine çevirmekten dolayı ücretli sabancı mdbf geldi. Muhtemelen kayıt donduracağım ya da hiç yaptırmayacağım ve sabancıyı daha önce araştırmamıştım, sadece kulak dolgunluğu bilgiler var. Eğer olur da yurtdışında işler kötü giderse sabancıyı tatminkar bir eğitim için tavsiye eder misiniz? CS okumayı düşünmüyorum. YD'da EE okuyacağım. Kayıt dondurma hakkında bilginiz var mı? Vaktim kısıtlı olduğundan bir ara TOEFL'i verip belgeyi okula versem hazırlığı geçmiş olur muyum? Size de kariyerinizde başarılar hocam.
-
gelen sms lere baktım 51 yaptığım da olmuş 79 yaptığım da. netlere çok takılmıyordum saymıyordum bile bitirdiğim dersin branş denemelerini önemsiyordum daha çok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toefl 85 ve üstü yaptıgınızda belgeyi okula iletirseniz geçiyorsunuz hazırlıktan. Yurt dışında hangi üniversitede okuyacaksın bilmiyorum ama türkiyedeki çoğu yerden iyidir. Sabancı eğitimi tatmin edici imkanlar çok hocalar hep ilgili bölüm seçme özgürlüğü çok iyi fırsat fakat okula ben asla 1.1 milyon tl vermem bu parayı haketcek bir okul değil ne sabancı ne koc. Okulu dondurdugunuzda da okul ücretinin %25ini ödüyorsunuz diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X