Şimdi Ara

EA 1199.'sundan REKLAMSIZ TAVSİYELER :Dd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
36
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HacettepeTıp2019

Tebrikler.
    Sağ olun hocam darısı sizin başınıza
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, umarım :)
  • Teşekkürler tavsiye için.
  • Çözemediğiniz soruları nasıl çözdürdünüz hocam dershane falan gitmeden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu sene kırıkla 11kdan 900e çekmeye çalışacağım.

Problem için ne çözdünüz ?

Mat1 için youtube kanalları yeterli oluyor mu harbiden?

Geometrim iyi ama matematiğin üzerine gitmediğim için kötüyüm bu sene matematiği halledip fen türkçe ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum puan açığını kapatmak için sizce hatalı mı ?

• Günde 20-25 sayfa sb cozmekten bahsetmissin en altta da 3-4 saat calia yeter demissin :/ kandinle celisiyorsun

• Fen deyince aklıma zaman sorunu geliyor. Bu yüzden tyt de ilk feni çözüp ardından tr-sos-mat yapmak ne kadar mantıklı? ( geçen sene vakit yetişti ile yetişmedi arasiydi 2-3 probleme tam bakamadim.) Fen 10 dakikada biter mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalgoregen

Çözemediğiniz soruları nasıl çözdürdünüz hocam dershane falan gitmeden?
    Genelde hep çözümlü yayınlar kullandım, hiç çözemediğim ve çözümü olmayan sorularda konuya tekrar bakıp sonrasında çözmeyi denedim, oldu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Ben de bu sene kırıkla 11kdan 900e çekmeye çalışacağım.

Problem için ne çözdünüz ?

Mat1 için youtube kanalları yeterli oluyor mu harbiden?

Geometrim iyi ama matematiğin üzerine gitmediğim için kötüyüm bu sene matematiği halledip fen türkçe ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum puan açığını kapatmak için sizce hatalı mı ?
    YouTube kanalları veya diğer konu anlatımları sadece işin başını öğretiyor geri kalanı siz soru bankasıyla cebelleşip öğrenmeniz lazım. Problem için karekök iyiydi ama bu sene kötü olabilir. İyi bir tyt mat yayınına ait problem kitabını alabilirsiniz.

Mat1 genel olarak mantıksal ve basit düşünme olduğu için soru çözerek kapıyorsun çoğu şeyi.

Türkçen 34 35 civarı iken fenin 10 net+ olursa tadından yenmez. Hatalı felan değil çok doğrusunu. Kolay gelsin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haydaarr

Günde 20-25 sayfa sb cozmekten bahsetmissin en altta da 3-4 saat calia yeter demissin :/ kandinle celisiyorsun
    Bir günde sadece mat mı çalışacaksın? Ki benim günde 20 25 sayfa diye bahsettiğim şey daha ekim kasım ayları ve bu 20 25 sayfayı uzun uzun mantığını kavrayarak yapın dedim bu nereden Baksan 1.5 saat alır Zaman geçtikçe denemeler de eklenecek. Daha çok şey var yani dostum.

• Tyt de sadece soru cozuyorum gibi bir sey mezunum tm yim geometriyi sadece dinliyorum bide diyorum hizlica bitireyim tyt yi zaten yavas değilim seri denemelere gecip pandul fen defterleri alip fen alan denemeside cozeyim sonra full ayt mat yuklenicem edebiyatim iyi yalniz tarihi yapamadim hic ama soru bankasi cozmeyi dusunuyorjm tarihten gecen sene cozmedjm ne diyorsun nasil fikir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Fen deyince aklıma zaman sorunu geliyor. Bu yüzden tyt de ilk feni çözüp ardından tr-sos-mat yapmak ne kadar mantıklı? ( geçen sene vakit yetişti ile yetişmedi arasiydi 2-3 probleme tam bakamadim.) Fen 10 dakikada biter mi
    Bence riskli. Deneme sırasını takip et türkçe sos mat fen diye ama yapamadığın sorularla çok vakit harcama böylece fene bakıp geri sorularına dönebilirsin. Deneme çözerken bu tip şeyleri dene, süre tutarak. Bakalım nasıl olacak. Ona göre kendi stilini bulabilirsin.

Fen 10 dakikada biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saucin

Tyt de sadece soru cozuyorum gibi bir sey mezunum tm yim geometriyi sadece dinliyorum bide diyorum hizlica bitireyim tyt yi zaten yavas değilim seri denemelere gecip pandul fen defterleri alip fen alan denemeside cozeyim sonra full ayt mat yuklenicem edebiyatim iyi yalniz tarihi yapamadim hic ama soru bankasi cozmeyi dusunuyorjm tarihten gecen sene cozmedjm ne diyorsun nasil fikir ?
    Tytde kendine güveniyorsan gene başla erkenden ama tarih için fazla vakit harcama. Ayt matta 35 36 seviyesini görürsen bak hafiften yoksa ayt mattan konu çalışmak daha avantajlı. Ama yok ben kafa dağıtırım ben dersen ve az da olsa severek çözerim dersen al bir tane tarih sbsi faydalı olur o zaman.

20-25 sayfa 1.5 saat :/ valla sen epey hizliymissin tavsiyelerin pek benlik değil. 1.5 saatte 8 sayfa test cozsem sukrederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Haydaarr

20-25 sayfa 1.5 saat :/ valla sen epey hizliymissin tavsiyelerin pek benlik değil. 1.5 saatte 8 sayfa test cozsem sukrederim :)
    Hocam bahsettiğim kitap 345 ve bir sayfasında 5-6 soru oluyor 20x5 desen 100 soru ediyor 90 dkda. Ve kolay sorularla başlayıp ortalama üstüne gidiyor. İnanın zor değil 1.5 saatte 100-120 soru.
    Anladım hocam. Bakalim. Umarim zor değildir. Niyeyese bana zor geliyor. Bir yerde bir hata yapiyorum o hatayi cozsem çok rahatlicam gibi geliyorda bir türlü sıkıntı nerede cozemiyorim.

• Yazınız çok iyi, böyle yazılar okumaya bayılıyorum Moral oluyor.

Benim de hedefim TM'den ilk 1K, 12. sınıftayım. Tyt Matematikte 20yi geçiyorum artık. Sosyalde ise en az 16 geliyor. Türkçe 32-33 geliyor yukarı çekmeye çalışıyorum, dil bilgisi fiillerde biraz daha ustalaşırsam eksik kalmayacak. Yani Türkçe de sorun değil benim için artık. Fen ise 2 net yapıyorum ve hiç temelim yok. Kışın bakabilirsem bakacağım.

Ayt içinse edebiyat iyi gidiyor şimdilik. Coğrafya kolay ama bu seneki tarih neydi öyle ya. Bir ben mi afalladım sorulara bakınca. Matematik için 11.sınıf matematiğini (trigonometri, logaritma, diziler) babamdan iyi biliyorum.
    Limitte ise temel attım, zaten konu kalmadı. Okulda lti işlenmesini bekliyorum (malum bu sene logaritma trigo ve dizileri tekrardan işliyoruz, sistem sağolsun)

Size sorum sene içinde bu netler ne kadar gelişebilir, bazen sıkılıyorum, düşünüyorum benim hedefimle aynı hedefe sahip insanlar şimdi benden kaç kat daha iyidir..falan diye. Baya bitiriyor insanı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 7 Ekim 2018; 14:31:56 >

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Şu an gayet iyisiniz, temeliniz de var. Matematikte tyt alan denemelerine başlayıp yanlış yaptığınız veya bilmediğiniz konular ve soru tiplerine yoğunlaşıp onları çalışın rahatlıkla 30+ olursunuz. Fen içinse "Fen ise 2 net yapıyorum ve hiç temelim yok. Kışın bakabilirsem bakacağım." demeyin. Mümkün olduğunca erken bakın. Tyt fen tyt sosyalden ve ayt tarihten daha değerli. İlk 1k için çok iyi netlere sahipsiniz ekim ayı için. Sizden iyi yapanlar hep olacak veya duyacaksınız sınav döneminde bunlara moralinizi bozmayın ve çalışmaya devam edin. Kolay gelsin hocam
  • Ağabey herkesin hedefi farklıdır sen 50k girip mezuna kalmışsın benim ise hedefim 50k (fazlasına gözüm yok) bilmiyorum ayıp olur saçma olur heleki böyle derece isteyen platformda ama 50k yapmam için tavsiye verir misiniz 12. Sınıfım son sene çalışarak yapabilir miyim? 8 ay kaldı tavsiye verir misiniz? Yoksa çok geçmi kaldım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendahayeniyimdesem

Ağabey herkesin hedefi farklıdır sen 50k girip mezuna kalmışsın benim ise hedefim 50k (fazlasına gözüm yok) bilmiyorum ayıp olur saçma olur heleki böyle derece isteyen platformda ama 50k yapmam için tavsiye verir misiniz 12. Sınıfım son sene çalışarak yapabilir miyim? 8 ay kaldı tavsiye verir misiniz? Yoksa çok geçmi kaldım?
    Bir sınavı 50k yapmak için çalışmazsın elinden gelenin en iyisi için çalışırsın. 40k gelirse de 50kdaki bölümüne gideceksin 30k gelse de. Bu yüzden dediğim şeyleri yap ama her şeyden önce matematik çalış. Senin rakiplerin 10 net mat yapıyorken sen 15 net yaparsan çok çok farklı olur. Matematikte video izleyip soru bankaları çözmeye çalış. Çözümlü soru bankaları alman da senin faydana olur. Başarılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.