Şimdi Ara

EA 1199.'sundan REKLAMSIZ TAVSİYELER :Dd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
36
Favori
5.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Tavsiyenizi uygulayacağım.
  • fende 3 derse ayri soru bankasi alip cozmek zaman kaybettirmez mi onun yerine alan denemesi cozumlu almak sence mantıklı mi pandul defterleriyle hangisi sence ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saucin

fende 3 derse ayri soru bankasi alip cozmek zaman kaybettirmez mi onun yerine alan denemesi cozumlu almak sence mantıklı mi pandul defterleriyle hangisi sence ?
    Eğer şimdiden başlardan 3 sbye de fenin minimum 12 13 olur fulle kadar yolu var diğer dediğini yaparsan min 5 6 olur ama maks 12 13 olur. Karar senin hocam. Mata felan da bakarım eksiğim var dersen iki daha makul temelin iyiyse ilki daha makul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11'lere ne tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EF6E5B67

11'lere ne tavsiye edersiniz ?
    9 ve 10. sınıf konularınız yeterli seviyede değilse onları ufaktan tekrara başlayın. Ufaktan dediğim bu yaza bitse yeter hatta bal gibi olur. Ayrıca 11 konularını günü gününe çalışın, 12.sınıfta faydasını çok göreceksin. Eğer 12ye geçtiğinde 9 10 11 bitmiş halde olursan 12de günde 2 saat bakman bile yetip artacak seviyede olursun. Bu hafta şu konuyu öteki hafta bu konuyu bitireceğim diye haftalık planlar yap, günlük veya aylık tavsiye etmem. Kolay gelsin şimdiden dostum
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkurler hocam

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Sizi tanıdığım için yazıyorum, ilk 500ü hedefler ve ona göre çalışırsanız ilk 1000i rahat yaparsınız, başarılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dershane zaman kaybı mıdır

• Merhaba hocam turkce icin oneri istiyorum. Dil bilgim cok zayif sence ne yapmaliyim? Onder hocadan dinleyip sonra limit turkce sb den ya da senin bahsettigin yargi lemmadan cozeyim diyorum. Erken hallet dedin, normalde gec bitirecektim ama sen boyle deyince fikrimi degistirdim. Ve bahsettigin muazzam kitap bu mu:

Edit: mezunum

Yargı Lemma TYT Türkçe Soru Bankası - Kitapİşler
    Yargı Lemma TYT Türkçe Soru Bankası,Yargı Lemma Yayınları,Kitapİşler - İşler Kitapevleri
    https://www.kitapisler.com/Yargi-Lemma-TYT-Turkce-Soru-Bankasi_44173.html#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 7 Ekim 2018; 22:9:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Merhaba hocam turkce icin oneri istiyorum. Dil bilgim cok zayif sence ne yapmaliyim? Onder hocadan dinleyip sonra limit turkce sb den ya da senin bahsettigin yargi lemmadan cozeyim diyorum. Erken hallet dedin, normalde gec bitirecektim ama sen boyle deyince fikrimi degistirdim. Ve bahsettigin muazzam kitap bu mu:

Edit: mezunum

https://www.kitapisler.com/Yargi-Lemma-TYT-Turkce-Soru-Bankasi_44173.html#0
    Hocaam benim yargı lemmalı kısımlar işin şakasıydı komple. Dil bilgisi için soru bankası almak gibi bir hataya düşme dediğin gibi limit türkçe sb çözüp youtubedan hocalardan dinlemen yeterli olur. Sonrasında türkçe denemeleri alıp onlardan çöz hafiften. Hem paragrafı halletmiş olursun bu denemelerle hem de dil bilgisi tekrarını. Palme benzeri bir yayın türkçe denemesi için idealdir o tip kitapları inceleyerek alabilirsin hocam.

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, başarılar.
  • Hocam bir swnwde tyt 95 ayt 63-65 yapabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit.izmir

Hocam bir swnwde tyt 95 ayt 63-65 yapabilir miyim
    Tytyi 88 üstü yaparsın büyük ihtimal aytyi 66 67 bile yaparsın

• hocam kaf serisi hakkında ki görüşleriniz nelerdir?
    Neden 88

• quote:

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

hocam kaf serisi hakkında ki görüşleriniz nelerdir?
    Ne arkadaşlarım kullandı ne de ben kullandım, içeriğini bile bilmiyorum hocam o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit.izmir

Neden 88
    35 türkçe 33 mat 15 sosyal 5 fen olarak hesapladım, 1 sene çalışan birisi için minimum netler benim için bunlar.
  • Merhaba hocam. 12. sınıfım ve ilk 1k hedefim var.
    TYT denemelerinde Türkçe 28, Matematik 30, Sosyal 17, Fen de 7 net oluyor. Ortalamam bu. Yoksa Matematik'de 25'i de gördüğüm oldu 36'yı da. Ayt ile ilgili hiçbir fikrim yok. YGS Matematik konularından Fonksiyon, Parabol hakkında hiçbir fikrim yok. Onun haricinde kalanları 345, FEM, MPS'den çözdüm. Problemlere de hiç başlamadım.

Edebiyat ile ilgili soru bankası çözmem gerek mi şu an? Etütte hoca anlatıyor ama dinleyip geçsem mi bilemedim. Herkes erken diyordu forumda başlamak için.

Tarih ve Coğrafa için ikişer soru bankasında gidiyorum. Çok zorlandığım dersler değil açıkçası ancak Din ve Felsefe çalışmam gerkek denemelerde hep ordan vuruyorlar.

Fen benim için koca bir soru işareti. Ne yapmalıyım bir fikrim yok.

Geometri ise allak bullak oldu. Karekök MPS'den çözüyordum başta. Sonra çok salak saçma bir zorluğu var gibi geldi çöpe attım. Gittim Birey B aldım. Açıortay'a kadar çözdüm kalanı bomboş. Geometriden geri kaldığımı hissediyorum.

AYT Matematiği de bilmiyorum ya. Yapamayacakmışım gibi geliyor. Logaritma anlatıyorlardı okulda. LN'ler falan havada uçuşuyor. Aşırı bilimsel bir konuşma gibi geldi. Konuyu çalışmadım da daha.

Kaynak ve strateji önerilerini bekliyorum. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9C3390505

Merhaba hocam. 12. sınıfım ve ilk 1k hedefim var.
    TYT denemelerinde Türkçe 28, Matematik 30, Sosyal 17, Fen de 7 net oluyor. Ortalamam bu. Yoksa Matematik'de 25'i de gördüğüm oldu 36'yı da. Ayt ile ilgili hiçbir fikrim yok. YGS Matematik konularından Fonksiyon, Parabol hakkında hiçbir fikrim yok. Onun haricinde kalanları 345, FEM, MPS'den çözdüm. Problemlere de hiç başlamadım.

Edebiyat ile ilgili soru bankası çözmem gerek mi şu an? Etütte hoca anlatıyor ama dinleyip geçsem mi bilemedim. Herkes erken diyordu forumda başlamak için.

Tarih ve Coğrafa için ikişer soru bankasında gidiyorum. Çok zorlandığım dersler değil açıkçası ancak Din ve Felsefe çalışmam gerkek denemelerde hep ordan vuruyorlar.

Fen benim için koca bir soru işareti. Ne yapmalıyım bir fikrim yok.

Geometri ise allak bullak oldu. Karekök MPS'den çözüyordum başta. Sonra çok salak saçma bir zorluğu var gibi geldi çöpe attım. Gittim Birey B aldım. Açıortay'a kadar çözdüm kalanı bomboş. Geometriden geri kaldığımı hissediyorum.

AYT Matematiği de bilmiyorum ya. Yapamayacakmışım gibi geliyor. Logaritma anlatıyorlardı okulda. LN'ler falan havada uçuşuyor. Aşırı bilimsel bir konuşma gibi geldi. Konuyu çalışmadım da daha.

Kaynak ve strateji önerilerini bekliyorum. İyi günler.
    Hocam ders ders tavsiye istemişsin hepsini dedim başta zaten aynısını buraya tekrar yazmamın mantığı olmayacak.

Fen 12+ hedefliyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.