Şimdi Ara

EA 1199.'sundan REKLAMSIZ TAVSİYELER :Dd (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
36
Favori
5.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam işine yarar mı bilmem ama ayt için ben tavsiye vereyim yine de. Ayt matematik derslerinde konular tyt'deki kadar değişmiyor. Logaritma mesela çok kolay bir konu çalışmadığınız için değişik geliyordur. Fazla kuralı yok, konu anlatımı izleyip çap logaritma gibi fasikül bitirirseniz hiçbir sıkıntınız kalmaz. Ben mesela geçen sene anladım, bu sene tekrar görüyoruz sistem sağolsun. Çap aldım 1 haftada bitirdim ve şuan yapamadığım soru yok diyebilirim. Yani siz iyisiniz, takıldığınız yer burası olsun..

(ben de tm 1k hedefliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: morkitap1

dershane zaman kaybı mıdır
    aynı zamanda burslu değilsen para kaybında olacak. Sınavlarına girebiliyorsan gir yoksa gitme kesinlikle
  • niye ki hocalara soru soruyorum ve de konu tekrarı oluyor üzüldüm şimdi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Hocam işine yarar mı bilmem ama ayt için ben tavsiye vereyim yine de. Ayt matematik derslerinde konular tyt'deki kadar değişmiyor. Logaritma mesela çok kolay bir konu çalışmadığınız için değişik geliyordur. Fazla kuralı yok, konu anlatımı izleyip çap logaritma gibi fasikül bitirirseniz hiçbir sıkıntınız kalmaz. Ben mesela geçen sene anladım, bu sene tekrar görüyoruz sistem sağolsun. Çap aldım 1 haftada bitirdim ve şuan yapamadığım soru yok diyebilirim. Yani siz iyisiniz, takıldığınız yer burası olsun..

(ben de tm 1k hedefliyorum)
    Hocam Behzat'tan logaritmaya başlayacaktım ama fonksiyonu daha dinlemediğim için dersten bir şey anlamam mümkün değil onu fark ettim. Çok yoğunum araya fonksiyonu da sokamam bu ara. Çap Logaritma'yı alayım, arkadaşlarımdan da çözen görmüştüm. Konu anlatım için önerin var mı?

edit: " Ayt matematik derslerinde konular tyt'deki kadar değişmiyor. " derken ne demek istedin hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C3390505 -- 8 Ekim 2018; 20:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: morkitap1

niye ki hocalara soru soruyorum ve de konu tekrarı oluyor üzüldüm şimdi :(
    Hocam dershanelerin yüzde 95i böyle ama sen verim aldığını düşünüyorsan üzülme ve devam et. İyi bir dershaneye gidiyorsanız sonuna kadar devam!

• quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.
    O gün soru bankasında veya denemede zorlanarak yaptığım bir soru varsa onun konusuna bakıyordum ayrıca. Nisan mayıs gibi genel bir tekrar yapmıştım. Soru bankası veya denemelerde takıldığın konulara bak mayısa kadar. Ve evet soru bankasındaki zor sorulara bakıyordum.

• axiengavus kullanıcısına yanıt
    mezunum hem de dershanesiz düzen oturtturamam teşekkürler

• Hiç açık yazmamışım cümleyi, kendim tekrar okuyunca anlayamadım

Yani demek istediğim -demeye çalıştığım- tyt'de konuyu bitirdin mi sorularını hemen çözemezsin, çünkü milyon tane soru çeşidi var. Mantığını yakalaman lazım, bu da süreç işi. Ayt matematiğinde ise konuyu bitirdin mi şaşıracağın bir soru gelmez, en fazla ayrıntı gelir onu da açarsın defteri, öğrenir yaparsın.

+Konu anlatım için şenol hoca, hocalara geldik iyi bence ama konuya göre iyi anlatanı, anladığını bulmanı tavsiye ederim. Mesela trigonometriye geçtiğinde birkaç kanaldan dinle 2 dakika, hangisini istersen onu izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 8 Ekim 2018; 23:40:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

Ben de bu sene kırıkla 11kdan 900e çekmeye çalışacağım.

Problem için ne çözdünüz ?

Mat1 için youtube kanalları yeterli oluyor mu harbiden?

Geometrim iyi ama matematiğin üzerine gitmediğim için kötüyüm bu sene matematiği halledip fen türkçe ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum puan açığını kapatmak için sizce hatalı mı ?
    hocam ben de bu sene kırık ile hazırlanasım var...28k ile kırıkkale hukuktayım...fakat istediğim yer değil gibi...çok kararsızım...sizin hedefiniz baya yüksekmiş..nasıl karar verdiniz? cesaret ettiniz? zor bir karar çünkü...

• upppp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.