Şimdi Ara

EA 131K yazılacak en mantıklı bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ea131k yaptım. Sınıf öğretmenliği kurtarıyor gibi ama bilemedim sınırdan kapatmışlar. Artvin Çoruh, Yozgat Bozok, Amasya gibi sınıf öğretmenliği yazsam gelir mi? Yarın tercihlerin son günü ailemi daha fazla çıldırtmadan en azından bir liste, gelebilecek yerler vs oluşturmalıyım.

Eğer gelirse, üniv kötü değilse ve sınıf öğretmeni olabilirsem okuyacağım artık napalım benim de kapasitem buymuş matematik yapamayınca bu kadar oluyor diyip kaderime razı geleceğim. Gerçekten matematik yapabilsem ne yapıp edip tekrar mezuna kalırım ama çözemiyorum ki şu lanet dersi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ya da şöyle sorayım ea 131k yapsaydınız nereleri yazardınız en azından kafadan yorumlar yapın lütfen ihtiyacım var. Biliyorum berbat bir sonuç ama matematik yapamıyorum

• Up yardım

• Up yav

• istanbul veya marmara ünide iktisat işletme. ingilizceni geliştirip kulüplerde ve etkinliklerde aktif olursan iyi bir kariyerin olabilir

• Marmara ekonometri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt

hocam ekonometri bildiğim kadarıyla matematik ağırlıklı bir bölüm. arkadaş matematiğim çok kötü demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAY 35k için Okul ve Bölüm Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite matematiği ile yks matematiği farklı birbirinden. Zordur ama üstüne düşülürse bir şekilde halledilir. Öyle olsa 150-200k'dan mühendislik yazan kimse okulu bitiremezdi. Keza ekonometri mezununun sıralamalarından yola çıkarak girenlerin matematik netleri de ortadadır ama bir şekilde bitiyor. Güzel kariyer fırsatları sunabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.