Şimdi Ara

EA 3624 hangisi gelir? (BİLKENT SİYASET KAZANDIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veterinerdoktor06 V kullanıcısına yanıt

Siz şimdiden gelmeyecek okulla kariyer planı çizdiniz bana  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veterinerdoktor06 V kullanıcısına yanıt

Hocam demeyin öyle ya, belki Bilkent Siyaset’e gider de malum partiden diplomat falan olurduk  

• Yok hocam maalesef ;( şaka bi yana Boğaziçi Sosyoloji mi diyorsunuz siz hocam

• Ben bilkent veya gsu siyaset demistim ama odtu econ da olabilir eger onunuzde sayisalci coksa.

• Sizin gibi çok ODTÜ econ diyen oldu hocam, siz de öyle tekrar güncelleme yapınca şaşırdım. Geçen seneye göre daha çok mu sayısalcı var gibi?

• reginaslandiou kullanıcısına yanıt

Hocam gecen sene mfde 3.olan tm de 10k olmustu edeb-sos cozmeden. Yani edeb-sos cozmeyen hic sayisalci yoktu iibf siralamalarinda. tabi odtu ve itu ekonomi 3 senedir neredeyse siralamasini 3e 4e boldu. artik iki okul da yavaslar tipki odtu isletme gibi bunun da etkisi var soylemimde. tabi cok kritik bir siralama taban puan olarak girebilirsiniz veya taban puan size yakin olur. oyle bir siralamaniz ve listeniz var ki kesin gelmez diyebilecegim boun pols, kesin gelir diyecegim odtu pols. aradaki her yer gelebilir veya gelmeyebilir. konuyu uplayin sonuclardan sonra merak ettim ben de:d

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

Sonuçlar gelince uplarım hocam. Dediğiniz gibi hepsi olabilir gibi duruyor artık. Forumda da neredeyse her cevabı duydum. (BOUN Pols ve Bilkent İç Mimarlık hariç) ama çoğunluk Bilkent ya da ODTÜ Pols gelir diyor, bi kısımda ODTÜ econ dedi. Kafam karıştı biraz da. Bu sene matematik netiyle de sayısalcılar hiç edb sos yapmadan iyi sıralamalar yaptı

Ben olsam kendimi odtu pols'e hazirlarim Ustundekiler gelirse sevinirsiniz. Odtu gelirse de alismis olursunuz.

Ben de itu ekonomideyim. Rahatlikla soyleyebilirim ki kisisel arzulariniz ve yakinliklariniz disinda hepsi cok yakin seviyede ve mezun olduktan sonra benzer skalaya tasiyacak yerler. Onun icin hangisi gelirse gelsin iyi bir yer olacagi icin cok kafaya takmamaya calisin

GSÜ Pols hariç hepsi konusunda içim rahat hocam, bi tek nedense orayı hiç isteyemedim. Dediğiniz gibi yapmak mantıklı. İTÜ gerçekten kaliteli bir eğitime sahip, teşekkür ederim tekrardan.

GSÜ pols mezunu olunca da hicbir sey olamazsaniz monser olursunuz hocam 

Bi Afrika ülkeleri diplomatlığı yakışır bize artık  

• Kosova 2. katipliği yakışır hocam. Ama dikkat edin bir anda kendinizi başka bir insan olarak bulabilirsiniz 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.