Şimdi Ara

EA 3624 hangisi gelir? (BİLKENT SİYASET KAZANDIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanmam. Davutoğluda oradan mezun deniyor. Bazen bunun gibi durumlar oluyor diye biliyorum. Efsane değildir bence ama nerden baksan komik .d

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • reginaslandiou kullanıcısına yanıt

ODTÜ Ekonominin geleceğini düşünüyorum umarım gelir.

• savcınız kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Umarım orası ya da Bilkent gelir. Bilkent Siyaset hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben onu yeni gördüm ya hayırlı olsun diyorum ne diyeyim. Gayet sağlam bir yer de neden ODTÜ Ekonomiyi 2.sıraya Bilkent Pols'ü 3'e yazmadınız?

Esas hedefim Bilkent Pols'tü hocam, ODTÜ'nün kampüs hayatını, çevresini vs pek sevemedim uzun zamandır. Bilkent hem olanaklar hem de ismiyle daha iyi bana göre.

Kesinlikle öyle. Ben öncelik hedefinin orası olduğunu bilmiyordum ekonomi gözüme çarpınca öyle sanmıştım. Şimdiden hayırlı olsun başarılar dilerim.

Teşekkür ederim. Umarım sizin de istediğiniz yer olur.

Ben Çankaya hukuk 2.sınıfa geçtim hocam :))

Pardon hocam o zaman, güzel yeri kazanmışsınız :)

• bilkent siyaset veya odtü siyaset

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son saatler hadi up

Aynısını düşünüyorum. Ayrıca işletme, iktisat ve ui'de bilkent öndeyken siyasette gsü'nün daha yüksek olması pek mantıklı durmuyor. Bu sene bilkent pols gsü'den yüksek alır diyorum ben. Hatta direkt tahmin yapayım bilkent pols 3500 gsü pols 3900 civarı olur diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 26 Ağustos 2021; 0:2:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

Aynısını düşünüyorum. Ayrıca işletme, iktisat ve ui'de bilkent öndeyken siyasette gsü'nün daha yüksek olması pek mantıklı durmuyor. Bu sene bilkent pols gsü'den yüksek alır diyorum ben. Hatta direkt tahmin yapayım bilkent pols 3500 gsü pols 3900 civarı olur diyorum

Bilkent'in son yıllardaki dalgalanmasından sonra 4klara çıkması ihtimali yok gibi mi duruyor?

Biraz fazla dalgalı. 7k-2k-4k yapan okul hakkında net konuşmak zor. Ama ben de geçen sene bilkent siyasete yakın sıralamalardaydım. Yazmamıştım nasıl olsa gelmez diye. Genelde eğilim 2-3 tercih fantezi yapıp sonrasında garantiye oynamak yönünde oluyor. Geçen sene 3-4klardan benim gibi nasıl olsa gelmez diye yazmayanların olduğunu düşünüyorum.Bu sene biraz yükseleceğini tahmin ediyorum.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Sanırım GSÜ ya da ODTÜ olacak gibi duruyor benim :)

Muhtemelen. Ha belli olmaz bu işler hocam odtü iktisat falan da sekebilir oralardan. Biraz sayısalcı sayısıyla alakalı bir durum.

Haklısınız, hiç belli olmaz. Benim tercihler de hep birbirine yakın olduğundan nerede patlayacağı belli değil gibi. Bilkent bile gelebilir, o kadar karmaşık yani :)

Geçen seneye göre hepsi geliyor sanırım zaten hocam. Bence hepsi birbirine yakın seviyede yazdıklarınızın kader demek lazım bundan sonrası için.

Teşekkürler yorumlarınız için hocam, ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.