Hocam Bilkent’in oluru yok gibi mi duruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA 3624 hangisi gelir? (BİLKENT SİYASET KAZANDIM) (2. sayfa)
-
-
ufak da olsa var ama bence özel okullar daha çok tercih ediliyor artık bilkentin bursu da fena değil ondan dolayı 2.5-3k arası olur bence
-
Bilkent siyaset gelebilir bence. Çok revaçta değil bölüm. Yinede çok değişken sıralamaları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilkent siyaset veya gsü siyaset
-
ODTÜ Ekonomi kontenjan arttırmış mı? Gelebilir burası hiç belli olmaz.
-
Kontenjan arttırmamışlar ama önceki senelerdeki sıralaması 8k-4k şeklinde.
-
2018 ile 2019 arasındaki fark bile şaşırtıcı. Ama kontenjan 2020 ve 2018 ile aynı. 2019'da 7 kişi azaltmışlardı.
-
İlk defa birinden GSÜ siyaset gelebilir diye duydum, neden öyle düşünüyorsunuz hocam?
-
Geçen seneki bilkent siyasetin düşüşü gibi bir düşüş olabilir diye düşünüyorum
-
Bu sene ODTÜ hariç çoğu iyi siyasetin akıbeti öyle olacak gibi duruyor. Boğaziçi Siyaset bile 1k civarına geri dönecek gibi.
-
Türkiye ea 1. si tercih ediyor hocam çok da kesin bir durum değil
Geçtiğimiz senelerde öyle olmuştu 1. olsam siyaset tercih etmezdim sanırım hocam ya, o kişiyi çok da anlamamıştım ben
-
Bu sene de öyle bir durum var yanlış bilmiyorsam. İdealler ile alakalı biraz. Bu arada ODTÜ econ diyorum sizin için
İlginç bir durum, tarih tekerrür etti yine teşekkür ederim hocam, umarım dediğiniz gibi ODTÜ econ gelebilir. Bu sene çok yazan gördüm forumdan.
-
Onun sebebi baya komikti diye hatırlıyorum. Ahmet Davutoğlu mu ne arayıp yazmasını istemişti galiba .d
Kendisi econ pols çap mezunu altyapı kurmaya çalışmış eğer doğruysa :)
Ciddi olamazsınız çok komik geliyor kulağa hocam. Devlet büyüklerinden biri istedi diye yazmak garip açıkçası
-
:)
Tam olarak öyle olmayabilir belki ama konuştuklarını hatırlıyorum. Öyle bir geyik geçmişti bir ara
Bilkent'teki Ferrari geyiği gibi bir efsane mi acaba bu diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X