Bunu sormak için siteye üye oldum.Sonuç açıklanmadan önce size de sormak istiyorum, sizce hangisi gelir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reginaslandiou -- 31 Ağustos 2021; 8:39:8 > |
EA 3624 hangisi gelir? (BİLKENT SİYASET KAZANDIM)
-
-
En iyi ihtimal İTÜ ekonomi ama sen kendini gsü sosyolojiye de hazirla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam
En iyi ihtimal İTÜ ekonomi ama sen kendini gsü sosyolojiye de hazirla.Bilkent Siyaset ya da ODTÜ Siyaset çok mu yükselir gibi duruyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: reginaslandiouBilkent Siyaset ya da ODTÜ Siyaset çok mu yükselir gibi duruyor?
Alıntıları GösterBilkent siyaset ne olur belli olmaz. İhtimal var ama 300 kişi ileri çekmesi de düşük bir ihtimal degil. ODTÜ siyasali gözden kaçırmışım en kotu o gelir ama siyasal tercih eğilimi de enteresan biraz. ODTÜ son yıllarda baya hızlı ileri çekti. İlk 10 binde 5 bin kişi ileri çekebilir mi çok zor ki çeken bolumler de yok değil ama siyasalda o popülerliğin yüzde 5'i bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 25 Ağustos 2021; 14:35:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
itü ekonomi
Boğaziçi Sosyoloji Bence
Bilkent siyaset gelebilir hocam bölüm 21 kişi aldığından bazen artıp bazen düşüyor. Geçen sene çok düşmüştü mesela ben 2019'da girdiğimde 2600 civarı kapatmıştı. Bence girebilirsiniz trend bir bölüm de değil.
-
yoruma çok açık. yüzde 40 bilkent siyasal yüzde 40 itü econ yüzde 20 odtü siyasal diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusteMilieuBilkent siyaset gelebilir hocam bölüm 21 kişi aldığından bazen artıp bazen düşüyor. Geçen sene çok düşmüştü mesela ben 2019'da girdiğimde 2600 civarı kapatmıştı. Bence girebilirsiniz trend bir bölüm de değil.
Dalgalanması çok tuhaf bi bölüm. 7k'dan 2.5k'ya gittiği sonra da 3.9k'ya geçtiği oldu. Esas isteğim orası da ama dediğiniz gibi gelme ihtimali var gibi.
-
Umarım gelir, bölüm hakkında sorularınız varsa ekstra bana sorabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusteMilieuUmarım gelir, bölüm hakkında sorularınız varsa ekstra bana sorabilirsiniz.
Teşekkür ederim, sorularım olursa özelden ulaşabilirim size, değil mi?
-
Elbette.
-
Bilkent veya odtü siyaset gelir
-
up
-
ODTÜ hayırlı olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilkent Siyaset. Kesine yakın %85 diyelim. Olmazsa ODTÜ İktisat ya da İTÜ Ekonomi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi gelir.
-
up up
odtü siyaset
Benzer içerikler
- tıp dışı meslek mensupları için tus kontenjanları
- hacettepe ne demek
- meslek seçemiyorum
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- psikolojik karın guruldaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X