Hukuk, iktisat, işletme sıralamaları ne olur? İleri mi gider geri mi? |
EA 5K içindeki bölümler ne olur? Doluş içeri.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu sıralarda değişme beklemiyorum. Salim ünsal da benzer şeyler yazmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deathrow1g
Bu sıralarda değişme beklemiyorum. Salim ünsal da benzer şeyler yazmış.neden? mf ilk 100ün bile ilk tmde ilk 1000de olması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ryanbabel8neden? mf ilk 100ün bile ilk tmde ilk 1000de olması lazım
Alıntıları Gösterİlk 5k’daki bölümlere bakarsak her sene ilerlemiş sıralamalar. Bölümlere rağbet ve ea önündeki sayısalların birbirini nötrleyeceğini düşünüyorum. Çok oynamaz dedim o yüzden. Umarım yine yanılırım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deathrow1gİlk 5k’daki bölümlere bakarsak her sene ilerlemiş sıralamalar. Bölümlere rağbet ve ea önündeki sayısalların birbirini nötrleyeceğini düşünüyorum. Çok oynamaz dedim o yüzden. Umarım yine yanılırım :)
Alıntıları Gösterinşallah yanılırsın hocam çünkü 2019 mf 1.si 3k sıralama yaparken 2020de 11k yapmış ilerlemesi buradan kaynaklanabilir.(2021 mf 1.si tmde 700-800 arası olması lazım)Ama tabi bazı bölümler anormal çekti onlar düşmeyecektir boun ybs turizm gibi.istediğim bölümde yükselişte aramızda 700 kişi var inşallah düşer.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ins0mnia -- 29 Temmuz 2021; 15:58:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ins0mnia.
Hocam özele gel
-
bence işletme ve ybsler yerinde pek değişmeyecek ama diğer iibfler hafif bir düşüş yaşayacak gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X