Şimdi Ara

EA 5K NE YAZACAKSINIZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zor surec hocam. ben de mezuna mi kalsam.diye dusunuyorum.hamda 1500.yum. bunu 500e cekmek ne kadar zor.olabilir ki? yani 1 sene feda etmek karsiliginda cok daha guzel bir yere gitme fikri cok cekici geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu 500 e çekmek çok zor çünkü sen 1yıl boyunca düzenli çalışamayacaksın ne dersen de zaten geçen sene yaptım diyerek bu sene daha az çalışacaksın bu seneki sınava giren öğrenci kalitesini düşündüğün zaman hiç oöyle kolay değil
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bu takintililardan birisi de benim

• hocam mezuna kalmak senin icin en mantiklisi. iibf isteyen birisi icin 11k yetersiz zaten.seneye en kotu 2k icinde olursun

• Up

• hocam linkedinden odtu uluslararasi iliskiler mezunlariyla konustum acikcasi yazdigin gibi baya iyi falan degil tabi benim bahsettigim durum ozel sektor icin eger ozel sektor dusunuluyorsa diger iktisat/isletme lere yonelmek cok daha mantikli olur konustugum mezunlarin hepsi bunu soyledi konu sahibi arkadas siralamasini heba etmez umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2020; 8:10:0 >
  • bilgi isletme/ekonomiyi de dusunebilirsin hocam cok iyi imkanlar sunuyor

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Dostum nasıl böyle net olabiliyorsunuz anlamıyorum bu sene 500 yapan adam senden çok çalıştığı için daha iyi yapmadı ki sınav anında senden daha iyi yaptı sadece sen 7-8k deki adamdan çok çalışmadın sadece sen sınavda daha iyiydin olay bu ilk 10kdaki çoğu kişiyi çalışma farkından çok sınav eler bunu unutmayın seneye girdiğin sınavda 3 soru üst üste yapamazsan 4.soruda fatiha okuruz sınava 500 zor bir hedef zaten 1500 gibi Bi sıralama yapmışsınız neyin kafasını yaşayıp mezunluk diyorsunuz anlamıyorum bu kadar üni sınavı kasıcanıza anladığım kadarı ile iibf istiyorsunuz gidin İngilizce+almanca yada başka Bi yabancı dil edinin çoğu rakibinizin önündesiniz zaten bunu yapınca

• Yok yok hocam araştırdım sonradan da sadece işletme ekonomileri yazıcam Uluslararası ilişkilerden vazgeçtim.

• Bahçeşehir de aklıma yattı hocam 10k civarlarında. Sonlara doğru yazıcam

• hocam bahcesehir/bilgi/yeditepe/mef isletme,ekonomilerini arastirdin mi ben bilgiyi inceledim london school of economics diplomasi olayi ve hukuk capi olayi cok iyi fakat ogrenci profili biraz sikintili okul da cok pahaliymis burslu ogrencilere de ayricalik tanimiyorlar o yuzden bilgiden biraz temkinliyim

• Evet bilgi üniverstesini araştırmanı ben de öneririm bence ilerde top okulların içine girecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.