Şimdi Ara

EA 5K NE YAZACAKSINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1650 tl kısmı ve ilk 500den yurt +yemek bursu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coals kullanıcısına yanıt
    evet

• quote:

Orijinalden alıntı: The Bender

Yanılmıyorsam o vakıflar için geçerli. İühf öğrencilerine burs veren vakıflar başka vakıftan burs almama şartı istiyor ama İÜHF’nin kendi bursu dahil değil. Bu attığım da kendi bursu

Alıntıları Göster
    evet ben de dediğiniz gibi biliyorum
  • Jeffrey Dahmer kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi ki siz bilirsiniz ama ilk 100 artık sadece çalışarak yapılabilecek bir şey değil
    110 tyt 78-80 ayt gerekiyor bu netler dedğim gibi sadece çalışarak yapabilecek netler değil sınav esnasında 2 soru üst üste yapamadığınızda aklınızdan geçecek o düşünceler elinizi ayağınızı birbirine dolayacak (bizzat yaşadım) ve bu sene sınava girecekleri düşününce ea ilk 100 de çok fazla eşit ağırlıkçı bulunacağını zannetmiyorum sayısallar ve ünidekiler hepsini kapatır bence
  • ilk 100 biraz şans meselesi ama eğer kalırsam en az 500-600'de görüyorum kendimi hocam, şu an aklımdaki tek soru 1 sene hazırlanmaya gerek var mı yok mu, bunun cevabını 9 gün içinde vereceğim artık çok kararsızım
    Sen bilirsin tabi ama bu sene 500-600 gelen netler seneye bence daha kötü gelecek çünkü sınava giren kesim 2021 de çok üst düzey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen hocam çevremdeki 10. Sınıflar bile deli gibi şimdiden çalışmaya başladılar. 11 ler zaten harıl harıl. Ben 10 da Okuldan kaçıp nargileye gidiyodum ya. Mezunluk hiç akıl işi gibi gelmiyor artık bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daydreamer12 -- 5 Ağustos 2020; 11:4:32 >
    Hocam başlık sahibi arkadaşın bırakması mantıklı geliyor bana ama sizin boun ut yazmanız bence yararınıza olacaktır. Sıralamnız 4-5k gibi arada bir sıralama değil tercih edebileceğiniz birçok seçeneğiniz var şahsen ben eğer bu sıralamayı yapsaydım bırakmazdım. Odtü İşletme neden düşünmüyorsunuz bu arada?
  • Batikonn B kullanıcısına yanıt
    hocam ankaraya pek sıcak bakmıyorum, ileride bana oluşturacağı iş imkanı olarak değil de 4-5 yılımı geçireceğim şehir olarak. hem ailem her şeyim istanbulda, elim daha rahat olur o yüzden
    Ankara hukuk düşündüğünü yazmışsın o yüzden dedim ben ama haklısınız benim de ailem hep istanbulda
    hocam ankara hukuk biraz da söylediğim kişilerin tepkisinden, ne olursa olsun git bence diyen 4-5 arkadaşım olduı ondan aklıma girdi yoksa doğduğumdan beri aklımdan bile geçmedi şu döneme kadar hukuk, muhtemelen boun ut yazmakla seneye işletme yazmak ya da odtü işletme yazmak arasında 1 seneye değer bi fark yok. fikrim sürekli değişiyor şu anki fikrim de 1 sene çalışmaya uğraşamam herhalde.
    hocam denemelerinizden çok düşük mü geldi netleriniz yoksa yığılma kurbanı mısınız
    yığılma kurbanı demek çok da doğru olmaz sanırım, 1000-1500 bekliyordum yığılma olmazsa ama olacağını biliyordum, yine de 3k'ya yakın bir şey beklemiyordum. yığılma kurbanından çok hak ettiğim sonuç buymuş, daha çok konu çalışsaydım 2 soru fazla yapar 2k'da olurdum ne de olsa. mizacım gereği heyecanlanan kendimi böyle anlarda kontrol edemeyen biri değilim üstünde ÖSYM yazan bir deneme sınavı çözmüş gibi çözdüm sınavı. bu faktörle beraber hak ettiğimi yaptığımı düşünüyorum
    hocam eger seneye BOUN işletme ve Koç isletme kazanacagina inaniyorsan kal derim. BOUN ve Koç cok ayri bir dunya...

Ben de öyleyim hocam.Kendime sınavdayım diyince anlayısım kapandı,elim ayağım dolandı.Artık ilk kez girdim ondan mı bilmiyorum ama.

• Mülgâ kullanıcısına yanıt
    hocam sene içinde sınav hakkında çok düşünüp çok büyüttükçe sınav anına kadar çığ gibi oluyor. ben hep çalıştığım kadarını yapıcam zaten çok üstüne kafamı bozmaya gerek yok diye düşünürdüm, sınavda da gerçekten öyle oldu. bildiğimi yaptım bilmediğimi yapamadım.
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    1 sene daha soru çöz soru bankası bitir deneme çöz analiz yap düş kalk düş kalk uğraşmaya değeceğini pek sanmamaya başladım hocam, boun ut ile boun işletme arasında gözle görülür nasıl bir fark söylenebilir bilmiyorum. araştırdıkça da bulamıyorum.
    tabiki boun ut de cok iyidir hocam. eger oyle diyorsaniz yazin tabi. bazi insanlar bazi yerleri cok istiyor oyle.olunca.kalmak mantikli ama siz sanirim oyle degilsiniz

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    denk geldikçe konuşuyoruz zaten hocam ne kadar kararsız olduğumu anlamışsınızdır, okyanusta savruluyorum ayın 14'üne kadar da savrulmaya devam edicem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.