|
Bildirim
|
Dostum nasıl böyle net olabiliyorsunuz anlamıyorum bu sene 500 yapan adam senden çok çalıştığı için daha iyi yapmadı ki sınav anında senden daha iyi yaptı sadece sen 7-8k deki adamdan çok çalışmadın sadece sen sınavda daha iyiydin olay bu ilk 10kdaki çoğu kişiyi çalışma farkından çok sınav eler bunu unutmayın seneye girdiğin sınavda 3 soru üst üste yapamazsan 4.soruda fatiha okuruz sınava 500 zor bir hedef zaten 1500 gibi Bi sıralama yapmışsınız neyin kafasını yaşayıp mezunluk diyorsunuz anlamıyorum bu kadar üni sınavı kasıcanıza anladığım kadarı ile iibf istiyorsunuz gidin İngilizce+almanca yada başka Bi yabancı dil edinin çoğu rakibinizin önündesiniz zaten bunu yapınca
|
Itü ekonomi ve odtü uluslarararısı ilişkiler baya iyi
|
Benim sıralama da 2807. AÜHF ya da İÜHF istiyordum sene başında ama şimdi Bilkent ya da GSÜ için mezuna bıraksam mı diyordum ama bundan vazgeçtim. Şimdiyse ilk 100 bursu için mezuna bıraksam mı diye düşünüyorum çünkü koruyacak güzel bir TYT’em yok. Mecbur tyt çalışmak gerekecek ve İÜHF’yi ilk 500’den seçersen 900 TL de oradan burs geliyor. Kafam karıştı tekrar .s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|