Şimdi Ara

EA +65 AYT DUYDUNUZ MU YAPANLAR GELSİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gördüğüm bir kişi vardı. O da 78 ya da 79 tyt ile 68 ayt yapmıştı. Belki ufak tefek oynamalar olur gerçek sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 10 Temmuz 2021; 9:14:35 >
  • 69 ve 71 duydum
  • 67.5 yaptım ama tytde batırdım maalesef
  • Evet
  • Senin nası dostum tyt-ayt hiç net yazmadın

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Netlerini yazabilir misin

• Unluckymed U kullanıcısına yanıt

40 mat 26.25 edeb sos

Tyt hamda 150.lik koruma

Edebiyat sosyal niye öyle düşük,1 ayda hallederdin aslında
    Edebiyat sosyal niye öyle düşük,1 ayda hallederdin aslında
  • Edebiyatta salladigim hicbir soru tutmadı, bi de 4 siktan filan diil 2 siktan salladim hepsini

ilk 100 ho 150.lik tyt bu sene 100. falan yapar seni ayt matın standart sapması da sostan batırmanı kurtarır

• Kabataş, GSL, İEL ve AAAL en sağlam tm'ciler buralardan çıkar genelde buradaki öğrencilerden yapanlar çıkmıştır ama sayısı önemli.

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

Ben yine de 150 200 arasi bekliyorum, gecen seneyle aramda sadece bir net var çünkü 

Gecen sene 65.25 ile hamda 583 olmasam iyimser olabirdim ama 2020/5 cok zor bence

2018 zaten 2020/3 demek, 2018x0.6 gelirse ilk 100 gelir ki bence gelir hem mattaki standart sapmayla hem tytnin bir tık daha iyi gelmesiyle

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

Ben yine pek olasi gormuyorum. Ilk 100 icin giren iyi sayisalcilarin yine benim gibi matematigi yaptığını dusunuyorum, duzgun edeb-sos yapip onume kirmalari çok daha olasi bence.

Tabi qtvnin dedigi gibi 2018*0.3 gelirse ne ala O bile ucundan kurtarıyor gerçi 

Hocam forumda herkes ayt mata cok zor vs diyodu. Uni hazirlik senesinde ilk 100 icin giren biri 40 mat yaptiysa o kadar da zor degilmis o zaman. Sizin gibi derece ogrencileri yine yapmistir. Tebrik ederim. Ayrica hocam ayt mati kac dk da cozdunuz

• Doctor Psy D kullanıcısına yanıt

80dk filan

Hazirlik degilim 1.siniftim ben, bi de mattan kariyerimi devam ettirecek kadar mati seviyorum yani kistas alinmamaliyim. Cogu arkadasim 38-2 filan yaptı ama

Fen de çözdün mü
  • Doctor Psy D kullanıcısına yanıt

Adam olimpiyatçı olsun o kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.