Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35scenic 3 kullanıcısına yanıt
    Uygulama sorunludur hocam xbox dan kaynaklı değil.

• EA Access abd fiyatı 30 usd avrupa fiyatı 25 euro. Türkiye fiyatı 65 TL yani yarı fiyatına neredeyse.. Almayan kalmasın 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertace kullanıcısına yanıt
    Zam gelmeden almak lazım lakin satmayı dusunuyoRum xbox'u.

• Star Wars Battlefront 2 bugünde gelmedi.. Gel artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Star Wars Battlefront 2 bugünde gelmedi.. Gel artık
    Hocam dur daha burada aylardır FIFA 18 bekliyoruz 1 ay geç kaldı zaten geçen seneye göre :) fifa 18 den birkaç ay sonra eklenir tahminimce BF2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35scenic

EA ACCESS uygulaması başlatınca x box donuyor. Aç kapa yapınca bir şekilde giriyor. Belli zaman sonra tekrar girince tekrar donuyor. Cihaz daha 20 günlük.
    Benim cihazda access e girince donuyor caresini bulabildiniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Uygulama sorunludur hocam xbox dan kaynaklı değil.
    Benimkide donuyor hocam ne yapmamiz gerek

• Nfs payback ne zaman eklenir acaba

• Dostlar Ea Access 'in oyun eklerken belli bir döngüsü var mı? Yani ayın hangi gününde yeni oyun geliyor belli mi? Yoksa tamamen kafasına göre mi? Ve tek oyun mu ekleniyor yoksa atıyorum bir anda 3 oyun birden de gelebiliyor mu?

• Fifayı vermedi adamlar

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Tamamen kafalarına göre ekliyorlar.
  • Beyler ea access forumlarında fifanin genelde Samp ligi finali zamanı verildiğini söylüyorlar.

Yani Mayis sonuna tekabül ediyor..

Beklemeye deger..

Bu arada gta5 adim ne harika bir oyunmuş ya. Kendimi yıllardır fifa da bf de sw de tüketmişim..
  • Arkadaşlar baktım ama göremedim. xbox 360'ım var. ea access üyeliği alsam kullanabilirmiyim. ea accessin ücretsiz sunduğu oyunlara baktım bazılarının yanında 360 ibaresi vardı ama emin olamadım "başlıkda yanlızca xnox one'da " yazığı için. bilenler varsa cevaplayabilir mi.
    Daha önce sorulduysa affola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuğrulUzun

Arkadaşlar baktım ama göremedim. xbox 360'ım var. ea access üyeliği alsam kullanabilirmiyim. ea accessin ücretsiz sunduğu oyunlara baktım bazılarının yanında 360 ibaresi vardı ama emin olamadım "başlıkda yanlızca xnox one'da " yazığı için. bilenler varsa cevaplayabilir mi.
    Daha önce sorulduysa affola.
    Merhaba, Ea access 360 için uyumlu değil. Orada yazan oyunlar geriye uyumluluk kapsamında getirilen oyunlar. Kaldı ki adamların amaçlarından birisi de tüm 360 oyunlarını uyumlu hale getirmek.

• arkadaşlar dün store'da geziyordum baktım fifa 18 88 liraya düşmüş. satın al butonunun yanında ''şuna dahil'' diye bir seçenek çıktı onu tıklayın 48gb kusur indirmeye başladı ama ben durdurdum şu anda kütüphanemde fifa 18 gözüküyor. acaba ücretsiz deneme falan mı var? ea acces uygulaması içerisinde yok ama full olarak indirebiliyorum oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 23 Mayıs 2018; 9:41:48 >
  • edwardweo kullanıcısına yanıt
    Deneme süresi var, indir bari kalsın Ea Acces e gelince bir daha indirmezsin.
  • battlefield 1943 Vault a eklendi

• Eklenen oyunlara bak gülesi geliyor insanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 kullanıcısısın galiba. Ps4 de olmayan oyunlar ekleniyor senin zoruna giden nedir?

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.