Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ea access oyunları genelde e3de eklenir. Tahminim sims 4,fifa 18,ufc3 falan eklenebilir.

Ben nfs payback bekliyorum ama hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 29 Mayıs 2018; 18:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

Ps4 kullanıcısısın galiba. Ps4 de olmayan oyunlar ekleniyor senin zoruna giden nedir?
    Hayır one x kullanıyorum yıllık access üyeliğim var geçen senede vardı artık oyunlar çok geç ekleniyor hatta yeni oyun eklenmiyor bile sen çok memnunsun galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyeligim haziranin sonunda bitiyor ve uzatmayi dusunmuyorum. Kac aydir fifa bekliyoruz. Access’e verecegim parayi bf5 veya fifa 19’a eklerim daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gringo_ -- 31 Mayıs 2018; 14:20:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gringo_

Uyeligim haziranin sonunda bitiyor ve uzatmayi dusunmuyorum. Kac aydir fifa bekliyoruz. Access’e verecegim parayi bf5 veya fifa 19’a eklerim daha iyi
    Aynen öyle bende indirimden FIFA’yı almak zorunda kaldım artık 88 lira bayıldık bu sene access rezil ötesi

• Bende yenilemeyi düşünmüyorum. Fifa için ben üye oldum ama değmedi. Zaten bu firmanın sadece Fifa oyununu oynuyorum. Yazık oldu giden aylar sadece ona yandım

• 35scenic 3 kullanıcısına yanıt
    Üyeliği satın almazsanız donuyor bendede hep oldu.

Ea acces üyeliğini satın alınca donmuyor yazılımsal sorun var cihazlarınızda sorun yok.

Ea acces üyekiğiniz yoksa o pencerede cihazı bekletmeyin girmeyin ea accese

• Pc platformunda origin kısmıma bayagı oyun eklediler. Xbox'daki Ea üyeliginde ben görmedim bir şey eklediklerimi uzun zamandır. Konumum tr diye Black ismimli oyunu da oynayamadım. Anlamadım, bu makime üvey evlat mı nedir...

• Konumu Amerika yapıp Black'i indirebilirsin. Sonra TR yapıp oynarsın birkaç farklı oyunda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Konumu Amerika yapıp Black'i indirebilirsin. Sonra TR yapıp oynarsın birkaç farklı oyunda var.
    Bunu kafama göre degisebiliyor muyum? Yani demek istedigim bekleme süresi falan vermiyor mu?

• Ayarlardan bölgeyi Amerika yap restart at hemen değişiyor. Sonra aynı işlemi TR çevirmek için kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Ayarlardan bölgeyi Amerika yap restart at hemen değişiyor. Sonra aynı işlemi TR çevirmek için kullan.
    Teşekkür ederim.

• Fifa 18’in ne zaman geleceği belli değil herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Nisan denildi hazirana geldik heralde 19 cıkmadan 1 hafta önce ekliyceker bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle_03 -- 5 Haziran 2018; 17:56:6 >
  • geçen yıllarda nisan civarında ekleniyordu... bu sene dünya kupası için EA yeni bir oyun yapmak yerine FIFA18'e ücretsiz ek paket çıkarmayı seçtiği için muhtemelen dünya kupası finalinden sonra eklenecektir... ücretli ek paket olsaydı çoktan eklenmiş olurdu :)
  • Fifa dan umudu kestik başka oyun ekleseler bari
  • E3te nfs payback i eklerler belki. Eklemezlerse ağustos gibi gelir.

• Arkadaşlar E3 haftası indirimleri başlamış fifa'nın fiyatı baya iyi gibi aslında ea access üyeliğim var ama gelmedi bir türlü fifa18 ne dersiniz alsak mı?

ayrıca forza 7, pubg de güzel indirimdeydi ben aldım bunları. game pass'de 1 tl olmuş yine bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dadvi -- 7 Haziran 2018; 15:55:46 >
  • Bende bu indirimde aldım fifayı . Dünya kupası finalinde eklense oda temmuz ortasına denk geliyor .

• Şu tarihte fifa alınmaz yakın zamanda ea access'e gelecek zaten.

• Need for Speed™ Payback eklediler uygulama hata vermediyse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.