Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman oyun henüz Ea Access Vaulta eklenmemiş, Bu sadece gold ile kısa süreli bir hediye gibi bir şey. Bir kaç gün sonra tekrar oynanamaz hale gelecek.
  • Oyun Gold üyeliğe Üxretsiz olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Valeyard

O zaman oyun henüz Ea Access Vaulta eklenmemiş, Bu sadece gold ile kısa süreli bir hediye gibi bir şey. Bir kaç gün sonra tekrar oynanamaz hale gelecek.
    Evet, Gold'da bazen gorüyorum böyle oyunlar. Steam'in yaptıgı gibi. Kısa süreligine deneme gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gold olarak indirdim payback i. Ama su anda vaulta gorunuyor

• Bende fifayı satın aldım valla daha fazla beklemedim. Bir daha da fifayı beklemem ve ea access üyeliği yapmicam bi daha.

• Fifa 18 bugun bir update geldi sonrasinda ise oyun acilmiyor.Sizdede ayni durum varmi?

• FIFA 19

www.microsoft.com
    We are sorry, the page you requested cannot be found
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/fifa-19-standart-surum/br8qzqxjvqd0?rtc=1

• Konu sahibini goren varmı şu başlığı bir tazelesin ya..

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam su başlığı düzeltir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fifa 19’un standart sürümünü alabilicek birisi varsa bana yazabilir ben de ortak almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingerofMoon

Fifa 18 bugun bir update geldi sonrasinda ise oyun acilmiyor.Sizdede ayni durum varmi?
    Bende bir problem yok hocam dün gelen güncellemeden sonra oynadım (one x)

• sizce fifa 19 alsam mı yoksa ea access alıp fifa 18 mi oynasam ? 1 sene sonra oyunun ea vaulta eklenmesi boşu boşuna 250 tl vericekmişim gibi hissettiriyor

• bence ea Access varken fifa ya direkt olarak para ödemeye gerek yok, zaten fifa 19 çıktıktan 6 ay sonra Vaulta eklenecek

• hasgok kullanıcısına yanıt
    Hocam 18 niye eklenmedi o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

bence ea Access varken fifa ya direkt olarak para ödemeye gerek yok, zaten fifa 19 çıktıktan 6 ay sonra Vaulta eklenecek
    Çıktıktan 6 ay sonra mı ? 9 aydır fifa 18 in eklenmesini bekliyoruz

• Fifa 18 bu sene istisna oldu dünya kupasından dolayı

• Fifa zaten yillik gideri olan bi oyun. Hali hazirda access uyeligi yoksa sirf fifa ve bf icin access alip, minimum 7 ay beklemek gereksiz geliyor bana. Fifaya access ile baslayinca herkes almis basini gitmis oluyor. Pro club ve fut’da uygun rekabet ortami olusmuyor malesef. Kaldiki bir sonraki oyun ciktiktan sonra kadro guncelligi vs bir suru sikinti da cabasi. Onun yerine kardeslik ile en kotu oyun cikisindan 1 ay sonraki indirimlerde almak daha mantikli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tv full hd sadece ea acces alınıcak spor oyunları oynanacak gold üyelik bile bir süre alınmayacak sizce onex mi yoksa one s mi daha mantıklı? İleriye dönük olma mevxusundan one x almak farka değer mi sizce arkadaşlar , teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: garmen

Arkadaşlar tv full hd sadece ea acces alınıcak spor oyunları oynanacak gold üyelik bile bir süre alınmayacak sizce onex mi yoksa one s mi daha mantıklı? İleriye dönük olma mevxusundan one x almak farka değer mi sizce arkadaşlar , teşekkürler.
    One S alın. Ara konsolların akıbeti belli degil. Ps5 onun sonrasında da Yeni Xbox derken arada harcanabilir o konsollar. Sizin dediginiz oyunlar çok rahat oynanır 1080p'de One S'de.

• valla ben ea access'ten çok memnunum. nhl 18, nba live 18, nfl 18 oynadım. fifa 17 oynuyorum en son NFS payback eklendi onu oynuyorum. daha sırada ufc, bf4 var oynamak istediğim. bir tek origin access premier gibi ea access premier duyurusu bekledim olmadı.

fifa 19'u 242 liraya alabilmek bile (güncel oyun fiyatlarını düşününce) harika birşey..

xbox ve ea işbirliklerini daha da ileriye taşırlar umarım.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.