Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben gold üyeyimdim.Şimdi Fifa Tekrar Satın Al diyor.Sanırım E3 icin Beleş yaptılar.Ama Dünya Kupası sonrası eklenir diye dusunuyorum.
  • Dün gece şöyle bir şey oldu. Oyunu açtım deneme süreniz bitti dedi kapattı. Sonra tekrar girdim bu sefer oyunu açtı hatta dünya kupasını aldım.
  • Yakıcam kendimi yakıcammm hala battlefront 2 gelmedi.Multisi güzeldi onun.YAKICAMMMMMM KENDİMİ
  • GunslingerofMoon kullanıcısına yanıt
    Bekleyen tek kişi değilmişim sevindim
  • Access in eski tadı yok maalesef. İnsanların beklediği oyunları artık daha geç veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene fifa 17 ne zaman eklenmişti, şimdi dünya kupası hypeı var diye eklemiyorlar. yalan yok ben de fifa 18 alsam mı diye düşünüyorum sırf dünya kupası için ama 19da da şampiyonlar ligi gelecek.
  • Bu fifa 18 hala gelmedi ya yazıklar olsun beeee.

Fifa 19 çıkacak eylülde sunun şurasında cok az kaldı.
  • İlk çıktığında aldığım aylarca oynadığım FIFA 18 dünya kupası güncellemesinden sonra açılmıyor. “Ea Access üyelik durumunu doğrularken bir sorun oluştu, lütfen tekrar deneyiniz” diye bir hata alıp Xbox ana ekrana atıyor var mıdır bi çaresi

• Başlıkta Fifa 18 eklendi yazıyor ama eklenmedi. Başlığın güncellemesine ihtiyaç var. Arkadaşlar Dünya kupası 2 hafta sonra bitiyor. Az daha sabredin, Fifa 17 oynayın, eklenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

Başlıkta Fifa 18 eklendi yazıyor ama eklenmedi. Başlığın güncellemesine ihtiyaç var. Arkadaşlar Dünya kupası 2 hafta sonra bitiyor. Az daha sabredin, Fifa 17 oynayın, eklenecektir.
    Fifa 17 yi uzun zamandır oynuyorum 1. Ligdeyim online da. Ama hala kupayı alamadım. Maçların zorluk derecesi çok yüksek

• Burnout paradise Ramestrad, Dantes inforne, Sims 4, Fifa 18 EA Acsees e geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper haber hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Burnout paradise Ramestrad, Dantes inforne, Sims 4, Fifa 18 EA Acsees e geliyor.
    dante's inferno geriye uyumlulukta yoktu hocam xone'da oynanabilecek anlamına mı geliyor artık?
  • Aynen Dantes İnforne geriye uyumluluğa eklenecek EA access e gelecek.

Burnout Paradise Ramestrad

Dante's İnforne

Sims 4

Fifa 18

• Fifa ne zaman gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Burnout paradise Ramestrad, Dantes inforne, Sims 4, Fifa 18 EA Acsees e geliyor.
    Hocam şifreli mi yazdın naptın

Burnout Paradise Remastered'ın geleceği belliydi aslında.
    Dante's Inferno biraz eski kalmış sanki ama yine de denerim.
    Sims4 de eski bence.
    Fifa 18 de gelmeliydi zaten.

Asıl Starwars gelemedi bi türlü, ne zaman eklemeyi düşünüyorlar acaba çok merak ediyorum.
  • 5 oyun gelecek denmiş ama topluyorum topluyorum 4 buluyorum 5.'si SWBF2 olur tahminim.
  • S3thdrift kullanıcısına yanıt
    5. Oyun "Fe" olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A way out ve UFC 3 ne zaman gelir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.