Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya Kupası bittiği için FIFA 2 hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum da bu Star Wars hangi filmi bekliyor artık daha düşmedi vault a
  • EA Acsees i yenilemeyi düşünmüyorum artık. Alsinlar fifalarını başlarına çalsınlar. Eziyetten başka bir şey değil bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante's inferno bekliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman geliyor bu oyunlar uzun süredir açmıyordum konsolu bugün baktım hiçbirini göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle lanet bir uygulama olamaz ne zaman açsam konsolu kitleyip duruyor oyun fiyatları uygun olsa 1 kuruş bile vermem

• Ben de uygulamayı açınca konsol kafayı yiyor o yüzden uygulamayı açmadan arama bölümüne ea yazarak uygulamanın açılmadan ea oyunlarının listelendiği bölümden indirme yapıyorum, yeni bir oyun eklenirse de oyunu aratarak indirmeyi tercih ederim yine

• Dante's Inferno X360 döneminde oynamıştım. Hakettiği değeri görememiş bir yapım. One X'te tekrar oynanabilir.

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    .... Anladın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 17 Temmuz 2018; 22:36:54 >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt
    Hocam TR mağazada yok sanki. Ben mi göremedim

• Hafta sonu eklenicek oyun

• [delete topics]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 20 Temmuz 2018; 12:15:6 >
  • [delete topics]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 19 Temmuz 2018; 12:44:55 >
  • Dantes Inferno Vaulta eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Dantes Inferno Vaulta eklendi
    Bendede görünmüyor.marketi amerika yaptım yine yok.

• Almanya yap :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Almanya yap :)
    Sağolun hocam akşam deneyeyim :)

• Selamlar,
    11 Ay daha kullanımı olan EA Access hesabımın P2 hakkını satıyorum 31 Temmuz da 3 Aylık GamePass alacagım hem Ekim de FORZA HORIZON-4 u oynamak isteyen hemde 3 AY Gamepass da takılmak isteyen vede sonrasında (11 Ay) Haziran 2019 a kadar EA Access de uyelige devam etmek isteyenler PM atsın lutfen..

(11 ay EA + 3 Ay Gamepass)P2=50 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Sağolun hocam akşam deneyeyim :)

Alıntıları Göster
    Bolge degistirmeden fifa 18 i oynamanin ihtimali yok mu acaba. Yoksa eger nasil bolge degistiriliyor xbox one da ?

• Bu gelen oyunları eklediğimizde üyelik devam ettikçe daimi olarak bizde mi kalıyor? Battlefield 1 gelmiş ben de bu oyun için konsol almayı düşünüyordum. 74 liraya da premium versiyonu var ne yapsam aklım karıştı. Bir de yeni çıkacak olan Battlefield V oyununu tüm EA Access üyeleri deneyebilecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: InvisibleLord

Bu gelen oyunları eklediğimizde üyelik devam ettikçe daimi olarak bizde mi kalıyor? Battlefield 1 gelmiş ben de bu oyun için konsol almayı düşünüyordum. 74 liraya da premium versiyonu var ne yapsam aklım karıştı. Bir de yeni çıkacak olan Battlefield V oyununu tüm EA Access üyeleri deneyebilecek mi?
    EA Access alın bir yillik. Bir yil boyunca BF1 sizin. BF5 deneme surumunu de oynarsiniz..

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.