Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea nin keyfi ne isterse o ea access premier almadiginiz surece. Yillik170 tl verip eski shit oyunlari oynuyorsunuz.fifa 20 de seneye yazin geleceginden yillik almak anlamsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    fifa her yıl Access Vaulta ekleniyor, ama yeni fifa nın çıkmasına 1 - 2 ay kala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 2 Eylül 2019; 21:55:32 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    aylık olarak değil, dönemsel olarak ekleniyor

• Arkadaşlar a way out oynamak isteyen varsa oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan3734 -- 4 Eylül 2019; 1:30:54 >
  • Ben geçen ay ortaklaşa 1 yıllık almıştım arkadaşımla bu yeni çıkacak Star Wars veya NFS Heat bu süre dolmadan eklenme ihtimali var mı?

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    üyeliğinizin sonlarina doğru eklenir büyük ihtimal

• Arkadaslar Fifa icin 10 saatlik erisim var. Peki ea access olan hesabi ana hesap yapsam baska hesaptan bu 10 saati kullanabilir miyim ?

Yani Fifa'yı kardeslikle alacagim ve o hesaptan FuT oynamiyorum kendi hesabimda 10 saat oynamak istiyorum

• Arkadaşlar ps plus gibi kardeşlikle ea access alıp iki kişi kullanabilir miyiz? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Tam anlayamadım konuyu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunun cevabını kimse henüz bilmiyor :)
  • Evet hocam kullanılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaslar Fifa icin 10 saatlik erisim var. Peki ea access olan hesabi ana hesap yapsam baska hesaptan bu 10 saati kullanabilir miyim ?

Yani Fifa'yı kardeslikle alacagim ve o hesaptan FuT oynamiyorum kendi hesabimda 10 saat oynamak istiyorum
    Bu kesinlikle cevap bulması gereken bir konu hemde acilen. Ona göre oyunu alacağım artık.
  • Daha önce hiç konuşulmamış .

Us psn den EA Access almak için kred kartı eklemek gerekiyor , bizim Türk kartların hiçbirini kabul etmiyor .
    Paypal ya da gift kart ekleyerek çözülmüyor mevzu , reddit ve ea forumlarında tonlarca konu var çözüm yok .

Ea access gift code tarzı birşeyde henuz çıkmamış . Çok garip gerçekten .
  • Türk kredi kartlarını us psn zaten kabul etmiyordu ama paypal ile de alınmıyorsa bir terslik var demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Daha önce hiç konuşulmamış .

Us psn den EA Access almak için kred kartı eklemek gerekiyor , bizim Türk kartların hiçbirini kabul etmiyor .
    Paypal ya da gift kart ekleyerek çözülmüyor mevzu , reddit ve ea forumlarında tonlarca konu var çözüm yok .

Ea access gift code tarzı birşeyde henuz çıkmamış . Çok garip gerçekten .
    access bir hizmet olduğu için kart eklemek lazim hesaba. tüm ülke psnleri için ayni durum. ilerde plus gibi redeem kod olarak çıkarsa ancak ozaman alinabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Bu kesinlikle cevap bulması gereken bir konu hemde acilen. Ona göre oyunu alacağım artık.

Alıntıları Göster
    cevap belli hocam 10 saatlik deneme ve indirmlerden access hesabı yararlanir. pri hak yani kendi heaabınızdan ancak oyunu oynıyabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

access bir hizmet olduğu için kart eklemek lazim hesaba. tüm ülke psnleri için ayni durum. ilerde plus gibi redeem kod olarak çıkarsa ancak ozaman alinabilir.

Alıntıları Göster
    henuz piyasada redeemable kod yokken kredi kartını zorunlu yapmak mantıklı degil oldukça amatörce . Xboxtada yeni kaldırmışlar sanırım bu zorunlulugu ., ilk başta onlardada varmış .
  • Arkadaşlar Sec ea access sahibine son giriş başka bir hesaptan gerçekleşti diyip benim kart bilgilerimi soruyor bunu kart bilgilerini girmeden geçmenin bir yolu var mı acaba, siz karşılaştınız mı bununla acaba?

• Us psn de ininal visa ekleyip oyun aldım 1 2 kez hata veriyor bazen biraz uğraşmak gerekiyor

• Kardeşlik ile Access aldık. Ben pri hesap olatak kullanıyorum. Ufc 3 ve Nfl oyunlarında kilit işareti var. Diğer oyunlarda sorun bulunmuyor. Sebebi ne olabilir acaba?

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Ea accessle alakalı o , bende tek kullanmama rağmen nba live kilit gelmişti 1-2 Güne otomatik düzeldi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.