Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.donanimhaber.com/EA-Access-resmen-PS4-e-geldi-iste-fiyati--112776

Bu linkteki hangi oyunları tam anlamıyla ücretsiz oynayabiliyoruz? Unravel Two,fifa 19,nfs oyunları ücretsiz mi?

Sizce fifa 2019 almak mantıklı mı 79 TL ye,yoksa yıllık access üyeliğimi alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko211 -- 16 Eylül 2019; 18:39:19 >
  • seko211 kullanıcısına yanıt
    merhaba, EA Access Vaulta bulunan bütün oyunları aboneliğin boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsin. Vaulta daha eklenmeyen oyunlarında(mesela fifa 20, yeni nfs, nba live 20 gibi) istediğin zaman toplamda 10 saat boyunca (istersen bir seferde 10 saati bitir, istersen parça parça) oynayabilirsin.

Bana göre sadece fifa ya o parayı vermek gereksiz. Al yıllık aboneliği fifa 19 u ve diğer oyunları oyna

zaten ea Access için kardeşlikte yapabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 16 Eylül 2019; 19:3:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

merhaba, EA Access Vaulta bulunan bütün oyunları aboneliğin boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsin. Vaulta daha eklenmeyen oyunlarında(mesela fifa 20, yeni nfs, nba live 20 gibi) istediğin zaman toplamda 10 saat boyunca (istersen bir seferde 10 saati bitir, istersen parça parça) oynayabilirsin.

Bana göre sadece fifa ya o parayı vermek gereksiz. Al yıllık aboneliği fifa 19 u ve diğer oyunları oyna

zaten ea Access için kardeşlikte yapabiliyorsun
    Merhaba Hocam

Psn kardeşliği yaptığım kişi ea access alırsa hiç bir ayar yapmadan yine aynı şekilde kullanabilir miyiz? Fifa 20'yi ucuza almak ve 10 saat deneme için almak istiyoruz. Bu 10 saat nasıl paylaşılıyor bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

Merhaba Hocam

Psn kardeşliği yaptığım kişi ea access alırsa hiç bir ayar yapmadan yine aynı şekilde kullanabilir miyiz? Fifa 20'yi ucuza almak ve 10 saat deneme için almak istiyoruz. Bu 10 saat nasıl paylaşılıyor bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    evet kullanabilirsiniz, psn plus aldığınız hesaba ea Access alırsanız aynı şekilde kullanırsınız. malesef 10 saatin nasıl paylaşıldığı hakkında bir bilgim yok. eğer oyunu satın alırsanız 10% indirim var.

• Merhaba ea acces te kardeşlik ile 10 saat olayını deneyen varmıdır acaba suanki nfl nhl de falan

• Her seferin de access uygulamasına ne zaman girsem vault boş gibi görünüyor. Çok nadir girdiğim de oyunları göre biliyorum. Çözümü nedir?

• Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde sormuştum ama vevap alamadım...Oyun süreleri hep 29 gün kaldığını gösteriyor yine...Bug mu oldu anlayamadım :)

• Fifa nın deneme si düşmüş psn e yalnız hub dan girmeyim store dan çekin. Hayırlı olsn herkese.

• Ea access Fifa 10 saatlık deneme primary hesapda çalişmadı bende böyle sorun yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 19 Eylül 2019; 19:51:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Ea access Fifa 10 saatlık deneme primary hesapda çalişmadı bende böyle sorun yaşayan var mı ?
    normali o zaten, sadece sec hesapta çalışır
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar nhl de denediler sec calismis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Arkadaslar nhl de denediler sec calismis
    Evet hocam fifada patchlemişler bu mevzuyu , Switch user yapmak bile yemiyor .

EaAccess i hangi hesaptan aldıysanız 10 saatlik süreyi onda geçirmek zorundasınız. Şimdilik durum bu glitch vs gelmesse .
  • Arkadaşlar selam,

Arkadaş kendi hesabıdan, EA Access ve Fifa 20 ön sipariş verip indirimden faydalanıp aldı.
    Onun hesap bende ana hesap, kendisinde secondary hesap. Dün kendi ps4'ünde oyunu indirdi ve 10 saatlik denemeye başladı. Ben kendi ps4ümde onun hesabımdan indirip kendi hesabımdan oynamak istediğimde kilit işareti koydu. Sadece Ea access hesabı olan hesaptan girilip oynayabilir dedi.
    Özetle ea access kimde ise sadec o hesap erken sipariş vermiş olsa bile 10 saatlik denemeden faydalanıyor gibi görünüyor.

Sormak istediğim biz fifa 20 için psn kardeşliği onun hesabı üzerinden ea access indirimi ile de faydalanıp ön sipariş vermiştik.
    Haftaya ön sipariş download imkanı açıldığında onun hesabından bende indirip kendi hesabımdan girip oynayabilirim dimi?EA access olayı girmez işin içine?
    20 tl indirim yaptı diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarpus -- 20 Eylül 2019; 9:49:30 >
  • Millet selam,

Ben fifa 20 yi ulltimate sürüm aldım, daha sonra gaza gelip ea acces aldım. İndirmeye başladığında standart sürüm iniyor, ne kadar ultimate’e bassamda, standart denemesi iniyor. Daha sonra bana bir defa daha standart parası alırlar mı ? 0.00 yazıyor ama standart gözüküyor kafam takıldı.

• bir problem yok, fifa ana oyun her zaman standart versiyon olarak iner, yanındaki eklentiler ile kurulur ve Ultimate olur.

EA Access on PlayStation - ANA KONU -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 21 Eylül 2019; 7:27:47 >
  • hasgok kullanıcısına yanıt
    Bir de bu oyun oymarken oyun yüklenmesi sorunu var, o 10 saatlik sürümü etkiliyor mu hocam ? Benm internet yavaş.

Eğer öyleyse çok az süre kalacak yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarpus

Arkadaşlar selam,

Arkadaş kendi hesabıdan, EA Access ve Fifa 20 ön sipariş verip indirimden faydalanıp aldı.
    Onun hesap bende ana hesap, kendisinde secondary hesap. Dün kendi ps4'ünde oyunu indirdi ve 10 saatlik denemeye başladı. Ben kendi ps4ümde onun hesabımdan indirip kendi hesabımdan oynamak istediğimde kilit işareti koydu. Sadece Ea access hesabı olan hesaptan girilip oynayabilir dedi.
    Özetle ea access kimde ise sadec o hesap erken sipariş vermiş olsa bile 10 saatlik denemeden faydalanıyor gibi görünüyor.

Sormak istediğim biz fifa 20 için psn kardeşliği onun hesabı üzerinden ea access indirimi ile de faydalanıp ön sipariş vermiştik.
    Haftaya ön sipariş download imkanı açıldığında onun hesabından bende indirip kendi hesabımdan girip oynayabilirim dimi?EA access olayı girmez işin içine?
    20 tl indirim yaptı diye :)
    ayni olayin benzeri bende var ve ben de soruma cevap aliyorum. Benim bir amerikan hesabim var bir de yillardan beridir kullandigim kendime ait fifa hesabim var. amerika hesabinda fifa o kadar ucuzdu ki ea access ile beraber fifayi bu yil amerika hesabimdan aldim (amerikan hesabim kendimde birncil hesap) lakin normal olan hesabima girdigimde fifanin yaninda kilit isareti var bu trial bittikten sonra ben eski hesabimla yine fifaya girebilecek miyim ?

• arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz gibi ea access üzerinden fifa %10 indimli.

Şimdi biz daimi kardeşlik yaptığım arkdaşımla beraber önce kardeşlikle ea access ve daha sonra da kardeşlikle %10 indirimli fifa alsak, ikimiz de her zamanki gibi oynayabilir miyiz?

tşk
  • Urjiko kullanıcısına yanıt
    Ea access'i Us psn hesabından nasıl alabildiniz. USA kredi kartı istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoDeep7

Ea access'i Us psn hesabından nasıl alabildiniz. USA kredi kartı istiyor.
    amerika kredi karti olmadan alamazsınız hocam malesef

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.