Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea access üyesi olursam hangi oyunları bedava oynayabılırım su an ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSon

Ea access üyesi olursam hangi oyunları bedava oynayabılırım su an ?
    Electronic Arts Inc.
    Play the Best Games on EA Access - EA Official Site
    https://www.ea.com/ea-access/games#playstation-4-only

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Üyeliğim biteme kadar mı oynuyorum hocam? Bf5 alıcaktım brdan oynayabılırım degılmı full sürümü?

• evet hocam üyelik bitene kadar full sürüm olarak oynuyabilirsin

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah alıcam şimdi

• Tekrar
    Ea accsess üye oldum sadece battlefield V indirilebilir görünüyor diğer oyunlar yok bir yardımcı olabilir misiniz
    Tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 5 Kasım 2019; 17:43:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ea access alıp almamakta kararsızım. Bende bf4 var ufc2 var diğer oyunlara bakıyorum ya fifa yada benim oyunların diğer türleri, nfs heat falan eklenicek mi acaba veya star wars yoksa ben mi ucuyorum

• merhabalar arkadaşlar. net bir cevap görmediğim için rahatsız ediyorum sizi.. ea access alacağımda.. psn kardeşlik de olduğu gibi 2 oyunu oynayabiliyor muyuz ? Biri pri birisi sec de.. 10 saatlik öncelikten bahsetmiyorum normal oyunları .. psn kardeşliği yaptığım arkadaşla almayı düşünyoruz. bir kaç kişiden sadece 1 kişi oynayabiliyor diğer hesapta o oyun kilit işareti var gibi bir şeyler duydum da. bu konuda bilgili olan varsa bilgi verirse sevinirim. iyi günler
  • Beyler bu trial sistemi nasıl çalışıyor?NFS heat Deluxe indirdim 10 saat trial ile akarız diye,oyun kilitli gidip satın al diyor?Oyunu açmaya çalıştığımda ea hesabı ile 10 saat trial süreniz başlıyor diyor ama oyunu açmıyor????Kilit var ama trial ekranında bile nfs yüklü görünüyor,yokmu çözümü bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan

Beyler bu trial sistemi nasıl çalışıyor?NFS heat Deluxe indirdim 10 saat trial ile akarız diye,oyun kilitli gidip satın al diyor?Oyunu açmaya çalıştığımda ea hesabı ile 10 saat trial süreniz başlıyor diyor ama oyunu açmıyor????Kilit var ama trial ekranında bile nfs yüklü görünüyor,yokmu çözümü bilen?
    Aynen oyun kilit oynanmıyor

• Bu balon sistem naptı sattı mı çok?

• Beyler ea access teki NFS heat indirdikten sonra oynanmıyor oyunun üstünde kilit var bir çözüm bulan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 10 Kasım 2019; 5:34:59 >
  • boRa. kullanıcısına yanıt
    Oyun çıkış yaptıktan sonra trial kullanılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Oyun çıkış yaptıktan sonra trial kullanılmıyor.
    Hocam oyun ea access te çıkış yaptığı zamanmı yoksa store da çıkış yaptığı zamanmı trial kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 10 Kasım 2019; 9:29:48 >
  • boRa. kullanıcısına yanıt
    Store'da çıkış yaptıktan sonra deneme süresi kapanıyor. Oyun birkaç ay sonra ea access için bedava duruma gelir.

• Trial i kullanamayanlar kardeşlik ile mi aldılar acaba Ea Access i. Şundan sordum. Bazen vault oyunlarında da yapıyor aynı şeyi. Normalde oyun çıktıktan sonra da deneme hakkı kullanılabiliyor olması lazım.

• Fifa 20 NFL 20 falan da çıkış yaptı oynanıyor

• star wars jedi fallen order trial gelecekmi bakalım spoiler gelmesin diye trial erken çıkmayabilir tahminim, oyun cuma çıkacak normalde yarın trial erişime açık olması lazım
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Spoiler durumlarından ötürü ea access'te bulunmayacakmış.
  • Arkadaşlar merhaba, PS Store'dan FIFA 20 satın alacaktım 429 TL gözüküyor. Birde bu EA Access olayı var yıllık 169 TL. EA Access satın aldığım zaman FIFA 20'yi sürekli oynayabilecek miyim ? ve arasında herhangi bir fark varmı ? Mantıken baktığımızda fiyat olarak uçurum var ve sadece FIFA'da değil bir çok oyun oynanabiliyor. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.