Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fifa 20, ea access'de yok. Oyunlar eskidikçe ea access'e eklenir.

Üye olursanız yeni oyunlarda yüzde 10 indirim kazanırsınız. Yani 25 liraya 1 aylık ea access üyesi olursanız fifa için 42 lira indiriminiz olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım peki oyunu dijital ya da kutulu alma noktasında performans yönünden herhangi bir fark var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

Anladım peki oyunu dijital ya da kutulu alma noktasında performans yönünden herhangi bir fark var mıdır ?
    Kutulu da olsa tüm oyunu hard diske kopyaladığı için performans sorunu olmaz. Şayet disk bozulacak olursa okuma veya yüklenme sorunu olur, oyunun başlaması için disk gerektiğnden oynayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 14 Kasım 2019; 13:8:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam teşekkürler.
  • Xbox fiyatını gördükçe alasım gelmiyor.
  • shadows Of the damned vaulta eklendi

• Merhaba,
    ilk gün NFS Heat ı indirdim EA Access ile ancak 10 saati bitirmedim. Hala 9 saatim olmasına rağmen ikonun sağ alt köşesinde kilit işareti var. Giremiyorum oyunu satın almaya yönlendiriyor. Diğer oyunlar açılıyor üyeliğimde bir sıkıntı yok.
    Bu durumu yaşayan oldu mu?
  • NFS heat bendede kilit oynanmıyor

• Arkadaşlar bu olayda kardeşlik yapılıyor mu

• Biraz sorunlu çıktı ea access vault kısmında oyunlar bir görünüyor bir görünmüyor NFS heat indirdim oyun kilit (trial versiyonu)

vault kısmındaki sorunu başka yaşayan varmı veya halleden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 15 Kasım 2019; 16:10:9 >
  • boRa. kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam bazen , PS4 teki access uygulaması baya sorunlu. Açıkçası ben access üyeliği aldigima bile pişmanım keşke yıllık değil de aylık alsaydim. Almayı düşünen arkadaşlara buradan sesleniyim önce aylık deneyin beğenirseniz yıllık alın. Verdiğiniz parayı asla haketmiyor kütüphanesinde oyun yok denecek kadar az.

• Arkadaşlar 2 gündür TR psn den almaya çalışıyorum hata veriyor, genel sorun mu çözümünü bilen varmı?

• Arkadaşlar dün 1 aylık üyelik satın aldım . Hub dan girince vault boş . Sizde de böyle mi ?

• Yapılıyor, ama tavsiyem 1 aylık kullanmanız. 1 ayda oynamaya değer oyunlar bitiyor zaten.
  • Bir aylık alsam bu ay içinde hangi oyunları ful oyanayabilirim?

• Black Friday muhabbeti ile access'e biraz da olsa indirim gelir diye düşünüyordum EA yine şaşırtmamış
  • Yılbaşında indirim gelirse senelik almayı düşünüyorum umarım yaparlar.
  • JoDeep7 J kullanıcısına yanıt
    reis geç gördüm ama amerikada yaşadım bir müddet o yüzden kartım var
  • Aylık üyelik en ucuz hangi ülkede? Tr psn'den sakın almayın bunu fiyat düşürmek zorunda kalsınlar.

Edit: En ucuz aylık üyelik TR'de. Şaka gibi ama gerçek. Elimi bile sürmem yine de bu fiyattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 17 Ocak 2020; 17:41:8 >
  • Sea of Solitude Vaulta eklendi.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.