Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA erken erişim için ea access almıştım. Hakkımı doldurdum. A Way Out'u gözüme kestirdim. Hala oynamamış, beraber oynamak isteyen olursa bekliyorum.
  • Ea access 1 aylik hesap acmak isteyen varsa Sec 10 tl , pri 15 tl. sec bende kalacak.pri almak isteyen ulasırsa hesabi bugun acarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir konu kafama takıldı.

USA üzerinden FİFA aldım ancak EA Acces satın alamıyorum.(USA kartı istiyor)

FİFA aldığım hesabı pri olarak kurup, kendi psn hesabıma(bu da pri olarak kurulu) TR üzerinden EA Acces satın alırsam, 10 saatlik deneme süresini bu şekilde kullanabilir miyim?
  • Arkadaşlar merhaba önceki sayfalara baktım ama cevap göremedim. Tekrar soruluyor ise affola

EA access yıllık abonelik aldık diyelim, bf5 multiplayer oynamak için illa plus şart mıdır? Yoksa sadece EA access yeterlim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

Arkadaşlar merhaba önceki sayfalara baktım ama cevap göremedim. Tekrar soruluyor ise affola

EA access yıllık abonelik aldık diyelim, bf5 multiplayer oynamak için illa plus şart mıdır? Yoksa sadece EA access yeterlim?
    Bende fifa19 için sorcaktım ama mantıken plus olması lazım adamların plus satmakta ki en büyük amacı o zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    evet şart

• Arkadaşlar aylık veya yıllık üyelik satın aldığımızda vault yani kütüphaneye eklenen oyunların güncel listesi nedir hangileri oynanabilir bunun listesi veya kullananı yardımcı olurmu acaba ?Oyun fiyatlarına bakınca yıllık 169 tl eğerki içeriğinde düzgün oyun barındırıyorsa gayet makul geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicfire

Arkadaşlar aylık veya yıllık üyelik satın aldığımızda vault yani kütüphaneye eklenen oyunların güncel listesi nedir hangileri oynanabilir bunun listesi veya kullananı yardımcı olurmu acaba ?Oyun fiyatlarına bakınca yıllık 169 tl eğerki içeriğinde düzgün oyun barındırıyorsa gayet makul geldi bana.
    Electronic Arts Inc.
    Play the Best Games on EA Access - EA Official Site
    https://www.ea.com/ea-access/games#vault

• Arkadaşlar bu ea access de oyunlar için premium pass var mı yoksa hepsi standart mi

• İndirim dönemlerinde ea access'e indirim gelme ihtimali var mı? Xbox'da böyle birşey oldu mu acaba?

Bir de en fazla 1 yıllık mı alabiliyoruz? Halihazırda 1 yıl almışken üzerine tekrar alabiliyor muyuz Plus gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 6 Ekim 2019; 17:19:51 >
  • EA oyunlarını online oynamak için plus hesabı gerekiyor mu? Fifa, star wars falan?

• Nakahella kullanıcısına yanıt
    Gerekiyor

• Arkadaslar 1 yillik ea access almayi dusunuyorum.pri bende sec e ortak olmak isteyen var ise konusalim

işten dolayi vaktim olmadi pek arastiramadim detayli olarak telden konusabiliriz pm den konusalim

• ya bir banamı saçma geldi bu ea access fifa 389 düşürüyor ea ya para öde fifaya para ver plusa para ver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Arkadaslar 1 yillik ea access almayi dusunuyorum.pri bende sec e ortak olmak isteyen var ise konusalim

işten dolayi vaktim olmadi pek arastiramadim detayli olarak telden konusabiliriz pm den konusalim
    Güncel
  • Heat ne zaman eklenecek?
  • Oyunun başarısına göre eklenme zamanı değişir. Anthem 6 ayda eklendi sanırım. Heat 2020 Mart- Nisan'ı bulur bence.
  • Ea access almak için ortak arıyorum. Pri hakkı bende kalmak şartıyla %60-%40 bölüşürüz ÖM den ulaşabilirsiniz
  • Ea accsess üye oldum sadece battlefield V indirilebilir görünüyor diğer oyunlar yok bir yardımcı olabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boRa. -- 4 Kasım 2019; 20:21:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.