Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.633
Cevap
19
Favori
63.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020'de hukuk harici nokta atisi tahminler yapmistim simdi de vaktim bol evde zaman gecmiyor kalmadik yaz okuluna cok sukur 😃 listesi belli olan arkadaslar icin tahminde bulunurum kafasi karisik kararsiz arkadaslar da tavsiye veya oneri isteyebilir gayet samimi ve durust bir sekilde cevaplayacagim. Hem hukuk hem de iibf alaninda bilgime guveniyorum tanidigim da fazla bu alanlarda okuyan veya mezun ben de halihazirda odtu siyaset ve kamu'da 2.sinifa gectim odtu'nun sosyal ortami ve diger merak ettikleriniz seyleri de sorabilirsiniz yollayin gelsin 👍🏻😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2023; 19:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• top hukuklar (bilkent, koç, gs) olmuyorsa hukuk yazmayın arkadaşlarım. eğer kendinizi geliştirebileceğinize inanıyor, ingilizce öğrenirim, bölümümü güzel okurum, diğer hukuk öğrencileri gibi okula sınavdan sınava uğramam diyorsanız. AÜHF gibi eskinin top hukukları yazılabilir. Aksi takdirde dandik özellerden ve taşralardan uzak durun.

• 19k

ilk senemdi mezuna kalınır mı yoksa marmara işletme almanca ybs falan mı yazayım hukuk düşünmüyorum pek iibf ler beni daha çok çekiyor

• EA 7408
    Ankara Hukuk
    İstanbul Hukuk
    İstanbul Hukuk İO
    Hacı Bayram Veli Hukuk
    Dokuz Eylül Hukuk
    Anadolu Hukuk

Daha yazacağım var ama bunlardan birisi herhalde gelir diye altındakileri şimdi yazmadım. Bunların altına düşmem değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Odtü İşletme mi İktisat mı, hangisini tavsiye edersin? 1890 sıralama ile Odtü İşletme gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stannisjon -- 20 Temmuz 2022; 14:43:11 >
  • 7386

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt
    mezuna kal beraber odtü econna gidek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allah yardımcın olsun valla.. umarım şansınız yaver giderde bu bölümlerde acıkta kalmazsınız yavrularım benım be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eada 927. oldum. Boun econ istiyodum ama gelmeyecek boun siyaset yazmayı düşünüyorum sizce mezun olunca econla benzer işlere girebilir miyim? Veya başka bir öneriniz var mı?

• onur2021 kullanıcısına yanıt

marmarayı neden yazmadınız hocam

• İlerleyen zamanlarda fikrim değişirse yazabilirim. Şu an yazmama sebebim İstanbul'da olması. İstanbul hukuku da sadece isminden dolayı yazıyorum yoksa çok İstanbul'a gidesim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

almanca yapabileceğini düşünüyorsan taü işletme veya iktisata bak derim onun harici ilk senenmiş çalışma isteğin varsa kaldırabilirim diyorsan bence mezuna kal dostum top okul iibf potansiyelin çok yüksek seneye

• onur2021 kullanıcısına yanıt

hocam istanbul hukuk iö kapatıldı diyorlardı ama dokuz eylül gibi geldi bana gazi kaçar ucundan. düşmezsin rahat ol

• yüzde 60 mezuna kalıcam heralde ya seneye bilkent işletme gelirse on numara olur

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

işletme bana daha uygun gibi ya ama sıralama yetmezse onu yazarım

• stannisjon S kullanıcısına yanıt

işletme iktisata göre basit yoldan aynı yerlerde/pozisyonlarda çalışma vs. imkanı sunuyor daha rahat bir üniversite hayatı geçirirsin istediğin şeylere daha çok vakit ayırırsın odtü iktisat baya okkalı bölüm tanıdıklarımın çoğu ya prob ya düşük cgpa yaptılar ama bitirenler genelde iyi yerlerde ve pozisyonlarda çalışıyorlar marka değeri yüksek sektörde boğaziçi işletme gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 23 Temmuz 2023; 0:39:51 >
  • ilgi alanına göre değişkenlik gösterir hocam baya ama en iyi tercihler bilkent işletme iktisat yüzde 50 veya sabancı olur ben yazamadım maddi durum elvermiyordu boğaziçi turizm pdr felsefe, bilkent iç mimarlık,felsefe odtü ui,pols marmara ybs ve hukuklar da ek alternatifler ilgi alanına göre kıyasla bence okul bakımından marmara zayıf kalıyor onu da unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2022; 15:23:13 >
  • Doktor Breen D kullanıcısına yanıt

Hocam girebilirsin çoğunluk da o amaçla giriyor zaten benim şuan arkadaşım 3.sınıfa geçti boun pols'te bir bankada staj yapıyor özel sektör düşünüyor kendisi de ben de aynı durumdayım odtüde. başka önerim yani bilkent işletme tam burslu var en makul seçenek ki bence daha mantıklı boun pols'ten şuan ki kafa yapını düşünürsem

• 2,3k devlet istiyorum

• se01 S kullanıcısına yanıt

eğer hukuk hariciyse

odtü işletme

odtü econ

itü econ(en kötü burada biter olay)

odtü ui-pols, boun turizm pdr felsefe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2022; 15:45:48 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hukuku araştırıyorum emin değilim yazacak mıyım. Boun hukuk kaçla kaptır sizce

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.