Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.633
Cevap
19
Favori
63.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020-2021

47.400 - 60.234 Hacettepe Uİ

58.400 - 86.757 Ankara Üniversitesi Uİ

117.000 - 133.778 Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Uİ

• Unknown_20 kullanıcısına yanıt

Odtu isletme econ

Bogazici psy ut

Bilkent ui pols

Itu,tobb econ

Bogazici, ankara, istanbul hukuk

Gsu iibf (fransizcayi iyi dusun)

Ilgi alanina ve sehir tercihine gore eleme yap hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2022; 17:38:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wehavethisenergy W kullanıcısına yanıt

Yuzde 30 ankara ui, yuzde 70 asbu ui hocam

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler.

• Beni hatırlarsınız hocam odtü econ yazmaya karar verdim ancak birkaç okul daha yazmak istiyorum arkasından 2.4k önerileriniz nedir arkasına doladurabileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lesh-meat -- 20 Temmuz 2022; 17:52:36 >

ne gelir tam kestiremiyordum açıkçası bu sıralamalara kayınca çok oynamış önceki sene ile geçen sene arası o biraz kafamı karıştırdı. öylesine girmiştim bu sene.zamanında derece yapmış insan da olsam ben bile bu kadar iyi beklemiyordum sıralamayı. sanırım Boğaziçi felsefe falan en mantıklısı öylesine okuyacak biri için. teşekkür ederim değerlendirme için.

• Lesh-meat L kullanıcısına yanıt

Itu econ, bilkent pols, tobb econ, odtu ui pols yeterli olur hocam en kotu senaryoda itu econ gelir zaten

• serenatay S kullanıcısına yanıt

Hocam oylesine okuyacaksan evine ve isine yakin olani secersen daha iyi olur bizim bolumde de sehir hastahanesinde doktor bir arkadas vardi o da senin mantikla yazmis 😃

• Hocam yukarıda demişsiniz ya bilkent pols’tan biri özel sektör düşünüyor diye,pols’un da özel sektörde yönelinecek çok alanı var mı işletme kadar olmasa da?Çünkü bana tam burslu gelme ihtimali var,öyleyse %50 işletmeye para vermeden üstüne aylık 3k bursla okuyabilirim.

Hocam tobb hakkında pek bilgim yok. Nasıl bir okul eğitim ve gelecek açısından?

• konunun özeti YBS CENGDEN uzak durun nerde sosyoloji felsefe pdr işletme varsa onları yazın. BİLİM VE TEKNOLOJİDEN KAÇIN KAÇIN diyor bu aarkadaş  

tam konvansiyonel tavsiyeci yahu.

çocuk diyorki 2k yaptım gelir mi işletme yahu 2-3 seneye 5kya giren olmayacak o bölümlere.

uluslararası ilişkiler tercih edecek olan var inanılmazsınız ya

• Lesh-meat L kullanıcısına yanıt

hocam tobb ekonomi ve teknoloji okulu etu kısmı oradan geliyor akademik kadro baya sağlam iyi bir geleceği var bence ama ben yerini ve ortamını sevmiyorum pek o yüzden düşünmezdim kişisel tamamen

• birader büyük trollsün lütfen kirletme konuyu yaşımız geçti bu işlerden sen de mezun olmuşsun hala boş atıyorsun haydi ikile.

ahaha baksanıza teknoloji geçiyor diye sevmemiş okaadar belli ki :D :D inanılmazsın sen ya en ilkel bjkli sen olabilirsin dunyadaki

• beyler işletme okumuş bu arkadaş elde var 0 :D hadi şimdi dağılabiliriz sizin yerinize karar veriyor birde..

• prOmer P kullanıcısına yanıt

hocam aslında spesifik olarak yok bölümün dersleri çok alakasız özel sektörden ama bölüm iibfde olduğu için mezun olunca işletme iktisatçılar neyi kovalıyorsa bizimkilerde onu kovalıyor özel sektörde siz siyaset ui okudunuz boksunuz pissiniz demiyor yani işveren kim iyi yapıyorsa sınavı mülakatı onu alıyor işe . maddi durumun çok iyiyse enflasyon koymaz bana diyorsan işletmeyi yaz derim halen de diğer türlü pols mantıklı gibi burs alacaksın bir kere baba gibi en kötü mba yaparsın valla zor bir tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2022; 18:41:10 >

Anladım hocam. 2 soru daha soracağım birincisi 3492 sıralamam,bilkent pols 2020’de 3960 ile kapatmış gelme ihtimali nedir;ikincisi ise siz olsanız benim yerimde hangisini seçerdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prOmer -- 20 Temmuz 2022; 19:9:6 >
  • 2.1k hukuk haric

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam PAÜ İngilizce işletme hakkında bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.