Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.633
Cevap
19
Favori
63.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum ankara daha güvenli bir de odtü'nün yurt imkanları kötü değil her sene bçyle kontenjan düşürülürse yurt çıkar çoğu öğrenciye.

Dediğin gibi belli bi doygunluk noktası var mesela işletme iktisat 800-1000 arası kilit olur Ir sbky 1000-1500 ötesine zor giderler ön tarafta kontenjan düşmedikçe ama bu sıkıntı aslında 2 soruyla iktisat yerine ui girilecek artık rekabet iyice arttı tmde iyi yerler için.

Seneye 2-2.5k yapanın tek şansı sbky o da kontenjan düşüşleri olmazsa gerçekten sıkıntı trene atlayan atlıyor her sene ama 3 4 sene sonra doygunluk noktasına gelirler aradaki 3 4 sene sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydr0766 H kullanıcısına yanıt

Hocam bence marmara ybs gayet iyi.Ekonomik anlamda sorununuz yoksa (deprem gerçeği var ama buna elden bir şey gelmez) bence myp düşünmeyin.

taü işletme gelmiyor mu

• Katılıyorum dostum bizim bölümün sitesinde mesela bi mezun listesi koyamıyorlar, sitedeki taban sıralamaları hala 2016-2019 arası gram uğraşmıyorlar aday öğrencileri için. buna rağmen böyle çekiyorsa dediğin gibi mezun kalitesi iyice keşfedildi ve aradaki farkın az olduğu anlaşıldı diğer top okullara kıyasla. Seneye boun socu geçeriz sonra odtü psy yi çünkü iibf olması cidden büyük artı soc ve felsefe akademi bölümleri bizimki de öyle ama kamu ve özel sektör gibi sağlam jokerleri var. 2020'de böyle değildi ama ben bu günleri öngörerek yazmıştım kafam rahat mutluyum da seneye nolacak bakalım seneye de bi video çekmeyi düşünüyom son sınıfa geçerken sağlam bi iki arkadaşla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Ağustos 2023; 3:26:47 >

Hocam İstanbul piyasasında Marmara hiç fena değil.Öğrencilik hayatı Odtü vb. kıyaslanamaz tabii ama yapıcak bir şey yok.Tek eksiğiniz öğrencilik hayatı ve top şirketler big 3 (mc kinsey vb.) buralarda marmara mezunu hiç yok tek sorun buralara girmek olur.Onun dışında kendinizi geliştirirseniz önü açık.

marmara hukuk, taü iktisat falan araştırabilirsin. marmarada hangi dilde okuyacaksın

Marmara ybs alm daha iyi bence zaten ekolü almanca işletme enformatiği. Öğrencilik hayatı biraz soru işareti ama staj ve iş konusunda sıkıntı çekmezsin zorlarsan çok iyi yerlere de girersin hukuku boşver bence isteseydin öne koyardın zaten taü kaçtan kapattı bilmiuorum ama marmara daha iyi bence tm için

Yatay geçiş kontenjanı 1 bilemedin 2. Sosyoloji kolay değil hele ilgin yoksa sıkıntı 3.7 yaparsan anca geçersin bir de bu sene yazanların çpğu yatay kovalamaya çalışır boşver bence hayırlısı buymuş deyip geçmek lazım sağlık olsun dostum.

dikey geçiş ne kanka? hacettepe işletmeden odtü işletmeye zorlayabilirsin. aynı bölümde kontenjan açıyorlar agno ile geçiş için ama araştırmak lazım riskli

Hocam en başta Odtü'ye girmiş olsaydınız bile bu düşünceyle ben önermezdim çünkü bölüm değiştirmek için 3.7+ ortalama lazım ki siz yatay geçiş yapıp 1 sene kaybediceksiniz ve sonrasında da geçebileceğinizin garantisi yok.Bence marmara ybs den devam edip kendinizi geliştirseniz çok daha iyi.Kompleks yapmaya hiç gerek yok hocam.Bölüm başlayınca aşarsınız zaten.

• bölümün 6k ile falan kapatmış zaten neden memnun değilsin ki?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.