haklısınız hocam |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (76. sayfa)

-
-
bu arada bölümden memnunsan okuyabileceğin daha iyi bir üniversite yok galiba o bölüm için bölümündeki insanlarda 4 5k yapmış insanlar olacak sıkıntı olmaz bence
-
zamanla ısınırsınız hocam ön yargılı davranmamaya çalışın.
-
haklısınız hocam bursu var mı acaba
-
Sayıyı görünce yanlış görmeye de mi başladım dedim bir an için. Açıkçası ben de maks 700e çeker diyordum. Ben koç econu daha da merak ettim, herhalde ilk 100e geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam smith hocama gelmiş 82. Ydi diye hatırlıyorum
Hayir adam smith hocam 40.ydi ben sonuncu girenim dediginiz gibi kapatti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renk123 -- 20 Ağustos 2023; 7:16:15 >
Tebrik ederim hocam.
Sag olun hocam ucundan kacirsam yazili ve performanslarima dusuk veren hocalar yuzunden uzulurdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renk123 -- 20 Ağustos 2023; 7:38:30 >
Evet hocam. Teşekkür ederim. sınırdan girmişim gibi bir şey olmuş :D
-
seneye 3k nın çok ederi kalmadı tmde bu sene paçayı kurtardın :)
-
adamım noldu kafa buluyordun benle sıralamaları sallıyor diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Ağustos 2023; 14:17:38 > -
nokta atışı vurdum. hukuk 50k dan kapatmış
-
ÖSYM 2023 YKS Yerleştirme verilerini sıralamalar olmadan tavan-taban puanlar olarak açıkladı.
Bu puanlardan yola çıkarak sıralamaları hesaplayan uzmanlar oldu. Ancak kontrol ettiğim ODTÜ uluslararası ilişkiler verisinde önemli bir sapma olduğunu gördüğüm için dikkate almamaya karar verdim.
Bu başlıkta en çok konuşulan ODTÜ fakültelerinin taban ve tavan puanları aşağıda.
Odtü Uluslararası İlişkiler 481.21 514.17
Odtü İşletme 491,94 529.74
Odtü İktisat 488.77 535.75
Odtü SBKY 471.43 489.00
Link:
www.osym.gov.tr
<%=pagetitle%>https://www.osym.gov.tr/TR,25736/2023-yks-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilgiler.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekfuture -- 20 Ağustos 2023; 14:59:58 >
-
Hocam odtü ui geldi demi ?
-
Evet tam ucundan. Ben bu riski gördüğüm için arkasına sbky'ı yazdırmıştım.
Taban puan 481.21
Bizimki 481.95
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekfuture -- 20 Ağustos 2023; 15:18:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X