Şimdi Ara

Ea'da hukuk tekelinin sona erip iibf ve ybs'nin tavan yapması hk. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
8.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allahtan bilgi’deki elemanlar partilemekten foruma vakit ayıramıyor da böyle bi diyalog yaşanmayacak  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki yılın rising starını bulduk  

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Bilgililer hak ehli olabilir mi

• Econbender kullanıcısına yanıt

Alım fırsatı şu an, 9k'dan alıyor şaka gibi :D

• yavaştan aühf geçişler başlasın

• Bir gün gelecek
    Themisin kılıcı karanliga yararak hukuku goklere tasiyacak
    Roma senatoru
    zack herney

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

b'de hukukçudan çok mühendis var bir özel çalışma yerimiz vardı o da gitmesin  

• Şaka maka bahçeşehir, bilgi gibi b tier diyebileceğimiz özellerde kariyerli hocalara iyi paralar verilmesi, sonra bu hocaların da 1-2 sene buralarda takılıp para yaptıktan sonra uzamente yapması ve bu gibi özellerin hiçbir şekilde bir kült oluşturamayıp hep average kalması gibi bir durum yok mu? Anlık olarak görüntülediğimiz akademik kadro yanıltıcı bence.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Genel olarak öyle cidden, emekli hocalar çok oluyor hatta bu sebeple vakıflarda. Ancak Bilgi bünyesinde uzun süre çalışmış, akademik kariyerine de burada başlamış birçok hoca var, o açıdan Bilgi ayrışıyor ortalama vakıflara göre. Aklımdan Ulaş Karan ve Kerem Cem Sanlı'yı sayarım ben, ki ikisinin de uzmanlaştıkları konular Türkiye'de pek çalışılmayan alanlardandır.

• laurange L kullanıcısına yanıt

Hocam hakim-savcıların maaşı düşük değil mi yeni başlayan 60 bin küsür lira alıyor emekliliğe yakın 1.sınıftakilerde 80 bin küsür alıyor

Bu paraları bir davadan kazanan avukatlarda var

• sky is blue kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var hocam bence şuan 100k altında aldığını düşünmüyorum alt komşumuz savcı bekar kendisi ama (benim de abim sayılır 12 yıldır tanışıyoruz) arabası evi var.

Bir de tabi ki o parayı bir davadan kazanan avukat var ama şuan babadan dayıdan gelecek bir avukatlık bürosu varsa eğer bence o paralara uzun yıllar sonra erişir diye düşünüyorum. Ek olarak hakimlik-savcılık mesaili + bol tatilli bir işken avukatlık sürekli kendini geliştirme ve gecesiz gündüzsüz bir iş gibi geliyor bana.

• laurange L kullanıcısına yanıt

Hocam bence daha fazlasını hak ediyorlar,uzman doktor bile 150k alıyorsa hakim-savcinin en aşağı 100k alması lazım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.