Şimdi Ara

Ea'da hukuk tekelinin sona erip iibf ve ybs'nin tavan yapması hk. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
8.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam İÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası 20kdan 12kya çekti. İktisat fak sbui 78den 58e, siyasal sbui %30 ise 108den 88e çekti. Bu arada sizle de hazırlanma ve tercih dönemi baya konuşmuştuk hocam umuyorum iyisinizdir. Ben de İÜ siyasaldayım gelecek dönem 1.sınıfa başlayacağım hazırlık bitti. Epey zaman olmuş :)

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

iyiyim dostum cok sukur sagligim yerinde gerisinin onemi yok sen de iyisindir umarim :)) zaman akip gidiyor son sinifa gectim ben de simdi stajdan haber bekliyorum istanbul yolcusuyum temmuzda ins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Haziran 2024; 19:36:26 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

İyiyim hocam çok şükür. Sizin için de hayırlısı inşallah.

• bu sene değişik bir sene olacak.

• Mariogomezi anladığımız saatlerdeyiz...

• ElFerrari kullanıcısına yanıt

Auhf dışında çok geriye gitmişler deu 16k falan şaşırdım iibfde de hacettepe ve yıldız sağlam yükselmiş top tierler yerini korumuş. Ybsde de cenge olan algının değişmesinden ötürü talep sabit kalmış gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bu işin ithalatını ihracatını yer geliyor imalatını yapıyoruz kanzi

• Gsu hukuk 430 olmuş şaka mı ? Bilkent iibfler ucmus @Econbender hak ettiği yere geldi

• canım okulum ankara hukuk tüm üniversiteler teker teker düşerken ilk 3 binde kalmayı başarıyor her sene. gerçekten çok büyük okul dedikleri gibi hukuk fakültelerinin amiral gemisidir. istanbul marmara lise sayılır yanında

• buncayilsenle kullanıcısına yanıt

Hocam yine o kadar fark yok bence uçmayın   500 kontenjana rağmen 3k'da sıralamasını koruması respecti hak ediyor gsu bu kadar kontenjana sahip olsa kaçla kapatırdı acaba

• iibf ancak bu kadar yükselebilir dedikçe yükseldi. Özellikle ytü

• Bilkent iktisat hukuku geçecek gelecek yıl

• Hukukların düşmesi zaten beklenen bir şeydi. Avukatlık büroları asgari ücretle yeni mezun çalıştırıyorlar el insaf yahu! Hatta şuan avukatlar para kazanabiliyorsa bunun da sebebi siyasetteki avukat lobisidir.

Hukuk okusaydım şimdiden hakimlik-savcılık sınavlarına hazırlanırdım evet baya baya zor sınavlar ama bir kere girdikten sonra saygınlığı + imkanları iyi meslek.

Forumdaki terbiyesiz öğretmen düşmanlarına yemiyor ya da bilmiyorlar sanırım hakim-savcıların da adli tatilde yazları öğretmenler kadar tatil yaptığını

• Hocam sizce iktisat isteyen birisi yıldız teknik/hacettepe gibi okullardan hangisini tercih etmeli? İşsiz kalmak istemiyorum. Düşünceleriniz nedir? Ve bu okullar bu sene baya çekti haklıymışsınız.

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt

B binasini dozerle yikmak ve bu sırada yanlışlıkla ea ve eenin de yikilmasi, var bi hayalimiz..

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

sign me up

Bir de buna rağmen Bilkent hukuk GSÜ ve Koç'u geçmiş. Son dört yıldır akademik kadrosu dağılan, profesörü kalmayan fakültenin (vergi, iş ve medeni usul hocası yok direkt) birinci olması garibime gitti. Sıralamaların Bilkent'in üniversite olarak sunduğu olanaklar ve ekonomik koşullar yüzünden böyle olduğunu biliyorum tabii de, ilginç.

• Econbender kullanıcısına yanıt

Bilgi hukukun akademik kadrosu Bilkent'ten daha iyi ama we are not ready for this conversation  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 16 Ağustos 2024; 11:39:8 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.