Şimdi Ara

Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu sene sayisalcilarin daha az oldugu fikrine kismen katiliyorum.
    Ben 2011 yilina kadar actim siralamalara baktim ve mantigima yatmayan bir yer var. Gecmis yillarda sayisalcilarin esit agirlik puani hesaplanmiyordu ve su an sizin dediginiz siralamalar tarihte görülmemiş. Sizce kemik kontenjan olayi mantikli degil mi ?
    Not: kendimi ilgilendiren kısımları inceledim.
    Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2010 sıralamalarına bakmanı tavsiye ederim

• çok fazla sayısalcı var ancak kaç k dan sonra artış fazla onu kestirmek zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence 50kdan sonra geçen senelere göre daha fazla mf var çünkü 20-25 üstü mat yapan birisi bile tm de ilk 100k da olur. Sıralama arttıkça mf sayısı artıyor bence

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Ea da önee çekecek diyenler bakar mısınız

Şaibeli bir sinavda bile forumdaki olumsuz arkadaslarin dedigi kadar atmamis. Ayrica o seneden bu seneye ea bolum kontenjanlarii en az 2 kati artmistir.

• Novalis N kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam gerilere dogru mfciler yine cirit atiyor

39.5k yım 38.6k hukuku istiyorum. Olmayacağını düşünüyorum.Umarım hukuklar geriye atar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam olma ihtimali var ama olmazsa da uzulmeyin

• Jacob Allen kullanıcısına yanıt
    Erzincan 40.8k kapatmış ona da kesin gözüyle bakamıyorum hocam artık kısmet işi.

• Ben zaten kesin gozuyle bakmaya karsiyim ama veriler ortadayken bu kadar olumsuz dusunen arkadaslardan beni aydinlatacak aciklama bekliyorum

• Tıp diş eczacılık fakültesi kontenjan artışları sayısalları etkiler elbette ancak yine de tahmin etmek çok zor.

• Hocam ben aynı kalacağını düşünüyorum umarım istediğini alırsınız

Teşekkürler hocam umarım siz de amacınıza ulaşırsınız.

• Tahmin etmek zor tabi ama olumlu yonde etkileyecegi kesin

• hocam 12k sıralama var aybü 14600 ile kapattı geçen sene 200 kontenjan ile bu sene 220 kontenjanı var gelmeme ihtimali var mı sizce
  • ozgrbrkay O kullanıcısına yanıt
    Gelmeme ihtimali her sene var hocam tercih olayi var ama forumdaki arkadaslar kadar olumsuz bakmiyorum duruma gelme ihtimali daha yuksek bence

Hocam son dört yıl sıralamalara bakınca dikkatimi çeken nokta şu oldu: 2018'de sıralamalar geri atmış, 19'da biraz öne çekilmiş. Bunun sebebi sizce olmuştur.Sadece sayisallar mi

• Sistem degisikligi ana etken hocam bakinca artis azalislardan hangi yillar sistem degismis anlasiliyor zaten

2018 de değişiklik oldu araya giren mf ler oldu tamam da 2019 da sıralamalar öne çekilmiş EA da

• Oyle dusunme 2017 deki siralamaya bak 2018e bak inanilmaz gerilemis neden sistem değişti sonra 2019 da normal bandina yaklaşmış yani one cekmemis normal yerine gelmis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.