Bildirim
Ea en kötü kaç k gelir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Forumdan ve youtube dan sıralama önörüleri korkutuyor en kötü kaç k olur acaba obp çok düşük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen seneye 10k getiren netlere bu sene 35k sormak düz kafasızlık. İnşallah gelmez. Şaşırdınız kendinizi iyice.
Puango da 2019 için ham 5k yerleştirme 11k görünüyor
aşırı iyimse geçen sene 10k getirmiş az geriye atmışşın bence bi 120k civarı gelir -
Aynı durumdayız. Bu dilimde geçen yılki puanlara 25 puan ekleyip sıralamayı ona göre hesaplamak gerektiğini düşünüyorum. Hayırlısı artık. Bakalım 2,3 güne belli olur.
Kesinlikle bence de gelmez yorumları görünce sorayım dedim bana göre max 7k oynar
Tam anlamadım hocam ama bu dilim çok sıkıntı çıkarıcak gibi
Matematik kolay geldi bana. İnsanlar bir önceki yıla göre 5,6 net fazla yapmıştır. Buna tyt +30 dk eklendiğinde 20-25 puan artar.
200 k gelirse şükret
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu hesaba göre 11k 42 k ya geriliyor çok fazla bu hadi 30 belki ama
Yüzdelik dilimler yukarı çıktıkça eklenmesi gereken net sayısı azalacak. Geçen yıl devlet hukuk 385 civarında kapatmıştı. Bu yıl 405- 410 civarında olabilir.
100
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
aşırı iyimse geçen sene 10k getirmiş az geriye atmışşın bence bi 120k civarı gelir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X