Oyunsuzluktan kırıldık iyice 7 gün 7 ay gibi gelir diye dayanamadım ultimate team edition aldım geçtim. Oyun çöp çıkmaz inşallah. Bu verdiği fc pointsleri ilerde kullanmak daha mı mantıklı olur? Belki iyi oyuncu çıkan paketler falan gelir. |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Ön yükleme 12 Eylül, akşam 20.00'deymiş.
Ekleme: FC 24'da oluşturduğumuz teknik direktör profilini yeni oyuna aktarabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 7 Eylül 2024; 23:58:17 > -
Hocam bunu aldıktan sonra nasıl aktive edeceğiz? 1 senelik play pro üyeliği mi tanımlanıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
999 TLYE Play Pro yenileme maili geldi.
ea play pro yıllık üyeliği iptal etmiştim geçenlerde tekrar yenilesem 999 TL ile yararlanabiliyor muyum yoksa 120 dolar mı ödemem gerekiyor ?
-
Satın aldıktan sonra satıcıya sohbet kısmından EA mail ve şifre yazın. Hesabınıza girip satın alacak ve çıkacak. İşlem sonrasında EA şifrenizi değiştirin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık 120 dolar çeker. Verdiğim linkten 32 dolara alabilirsin.
Sende zaten pro varmış, 999 TL karşılığında otomatik olarak yenilenir.
Evet, aktarım yapabilirsin.
FC 25 e ray tracing özelliği geliyor rtx olan ekran kartları bayram etti gerçekçi ışık gerçekçi su gerçekçi gölgeler... mükemmel oldu bu
-
Hocam ben böyle bir haber veya duyum almadım. Link vs var mı bununla alakalı? Grafikler neredeyse aynı 24 ile
-
Hocam bu güvenilir mi ?
-
Güvenilir, 🇦🇷 üzerinden alıyor. O ülkede ucuz.
Payment method olarak ne seçeceğim peki ?
-
+2 kredi kartı seçersin. Ben LTC ile ödedim ve fark vermedim. Kredi kartı ile 1.200 lira çekiyor. 34 dolar falan oluyor. Türkiye fiyatı 120 dolar. 😊 🍬
bende aldım 1200 tl çekti kredi kartından
-
Alın, aldırın. Global 120 dolar vermeyin. 💪
Merak edenler varsa, 🇹🇷 dil mevcuttur. Herhangi bir sorun yok.
kredi kartından ödemek riskli olmaz değil mi papara dan da ödeyebiliyor muyum ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X