Benim iki yıllık laptop'la son kez alacağım bir oyun olacak gibi duruyor. 2026 için minimum RTX 3060 olursa orası başka tabii... |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (10. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Harika haber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Batuhan445 hocamın yardımlarıyla Ukrayna'dan aldım bende 1440 liraya denk geldi. Banka 44 lira komisyon kesti. Tekrar teşekkür ederim kendisine
-
Verdiğim link ile alsaydınız keşke. Arjantin üzerinden alıyor. 1.100 TL ödeme yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlık olsun hocam 1400 lira da iyi
Ut de takım, Tr ligindenden kurulur? Bayada keyifli olur
-
Ultimate Team modu oynamıyorum ama dediğinizde haklısınız. Son transferlerle epey kaliteli bir futbolcu havuzu oluştu ligimizde.
-
Benimde tek oynadığım ut. Diğer menü içeriklerinde neler var bilmiyorum bile 🙈
Her sene ağız dolu küfür ediyorum ama yine oynuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O hâlde, sizi teknik direktörlük moduna davet ediyorum hocam.
-
Bu sene tavsiyenizi değerlendireceğim.
Galatasaray beni kabul ederse, bu sene takımı güzel noktalara getireceğimi düşünüyorım 😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostane bir tavsiye sadece. Sinir strese yer yok. Zaten stresten uzaklaşmak için oynamıyor muyuz oyunları?
-
Zaman geçmek bilmiyor. Çıksa da oynasak? Umarım beklediğimize değer. :)
-
Arkadaşlar ön siparişin avantajları nelerdi? Ve hala devam ediyor mu ön sipariş versek faydalanabilir miyiz FP ve Hero kartından vs.
-
Sadece 20 Ağustos’a kadar ön sipariş avantajı yok. Onun dışında 27 Eylül’e kadar devam
20 Ağustostan önce ön sipariş verince farklı bir avantajı mı oluyordu hocam
-
i5 9.nesil gtx1650 16 gb ram özelliklerine sahip laptobum kaldırır mı bir de en ucuz yöntemle nasıl alabilirim geçen sene ea play pro almıştım
-
UT de sezon öncesi sanırım kartlar ekleniyordu FC 24’te
öyle FC 25 gibi çok avantaj yok
Geçen günlerde konusu geçmişti, ben de merakımdan sormuştum. Ea pro, mail attıkları gibi 999 lira çektiler karttan. bilginiz olsun arkadaşlar. bu seneyi de kurtarmış olduk. :)
-
PC'de ea play pro alıp companion'dan 24 için fp alıp bunu 25'e aktarabilir miyim? 25'de zam gelecek diyolardı bilgisi olan var mı boşuna almış olmayalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X