< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Boşuna mail atmazlar böyle çeker muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buyrun ben 999 tl ye yeniledim
Arkadaşın attığı mailden mi gelmişti size de önce 999tl diye
Sizin hesabınıza 30 dolara yıllık EA Play Pro üyeliği satın alıyor. Satıcı Mısır'da yaşıyor, orada oyun ucuz.
Siz de faydalanın istedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sordum da adam Mısır'da değilmiş Arjantin üstünde alıyorum dedi. Büyük ihtimalle Türkçe olmayacaktır.
-
Arjantin ve Mısır üzerinden alıyorum dedi. Türkçe olur diye düşünüyorum global demişti. Türkçe olmasa da fiyat mükemmel. Türkiye'de 120 dolar...
Kardeşimin hesabı 999 TL'den yenileniyordu kendime alayım dedim bundan. Evet Türkçe var oyunlarda aktif ettikten sonra baktım. 34 dolara geldi komisyonla birlikte. Hesap geçmişine baktım da oç 10.500 Arjantin pezosuna almış 1 yıllık play proyu. Bize 34 dolara geçirdi VPN üzerinden biz de alamaz mıyız acaba elin Rusuna neden yediriyoruz :)
-
Arjantin VPN ile denedim ama olmadı. Bizim kartları kabul etmiyor mu bilemedim. Yine de 120 dolar vermekten iyidir. Sonuçta her şey yasal. FC 24 ile denedim, Türkçe dil seçeneği mevcut.
Evet sadece VPN ile olmuyor demek ki Arjantin'e kayıtlı kredi kartları fln vardır bunların. Ama ettikleri kar muazzam :)
-
Boş ver, biz de %75 indirimli aldığımıza sevinelim. 😊
x (formerly twitter)Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) on Xhttps://x.com/Fenerbahce/status/1829126804424065342?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
-
x (formerly twitter)Galatasaray SK (@GalatasaraySK) on Xhttps://x.com/GalatasaraySK/status/1829125653544751223
fırsatçı satıcı zam yapmış bile
-
Vay be! Dünden beri 9-10 kişi aldık, hemen zammı geçirmiş şerefsiz! Ben de şimdi fark ettim. Yine de ucuz ama yaptığı etik değil...
-
Hiç güleceğim yoktu Bunun Pro olmayan versiyonunu alabiliyor muyuz ?
-
Ciddiyim az değil, 3 bin kişiye WhatsApp ile toplu mesaj yolladım. Götü kalktı herifin. Kafasına göre fiyat yapamaz. Dün başladık almaya. 10 dolar geçiremez. Bizzat iletişimdeyim.
Yıllık EA Play mi? Sanırım vardı, ilanlarına bakar mısın.
Hobaaaaaaa...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X