Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
51
Favori
64.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygun fiyatlı hesap arıyorum takımın üst düzey olmasına gerek yok, webapp açık olursa ban olmazsa çok iyi olur, satmak isteyen olursa iletişime geçebilir.

• oyunu aldık ama kolu bağlayamıyoruz şaka gibi.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Kartla aldıysanız karta iade isteyin hocam ve EA App'ten satın alın indirime girdiğinde. Böyle bir sorundan haberdar olsaydım Steam'den almamanız konusunda uyarırdım sizi.

• tjrr kullanıcısına yanıt

hocam ea 24 de de bazen olduğu oluyordu ama youtubede tarif ediyorlardı dediklerini yapınca olmuştu bunu daha çözemedik.

Anladım hocam. Umarım kendinize faydası dokunacak bir şekilde çözersiniz bu sorunu...

Evet kol işini hallettim.
    Gelip vs atmayı düşünen hocaları beklerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görevler / Alt yapı görevinde, Kadro bakımı kısmında Transfer pazarında 1 oyuncu listeleme görevi var. Ne yaptıysam bu görevi tamamlayamadım transfer pazarından oyuncu listeliyorum olmuyor satın alıyorum olmuyor ne yaptıysam olmadı. Neyi yanlış yapıyorum? Bilgisi olanlar yardım etsin lütfen.

EA FC 25 [PC ANA KONU]
  • Sözleşme bitimine 6 ay kalan oyuncuları nasıl listeliyorduk?

• Ultimate teama yeni başladım hiç oynamadım yap dediğiniz ne var bu sene kararliyim fc25 de bunu oynuyacagim öneriniz varsa alırım.

kanka bulaşmayacaktın, iyi bir kadro kurma arzusu tüm vaktini çalacak

• josrdr kullanıcısına yanıt
    O kadar para verdik sadece sezon oynamayalim.

Hocam mevcut ve gelecek FC oyunlarında kol ile rahat oynamak için ea uygulaması üzerinden mi satın almamız gerekiyor illaki?

Bir de PC'de Dualsense tam uyumlu mu FC25?

• brnbry kullanıcısına yanıt

Bu konuda net bir şey söyleyemem. Şimdiye kadar, eski FIFA serisini de hep EA App üzerinden almaya alıştığım için, Steam'den veya Epic'ten almadım hiç. Burada da bahsedilen sorunların da hiçbirini yaşamadım; belki bu yüzdendir.

Ben, Xbox One Controller kullanıyorum; DualSense kullanmadım hiç ama epey oynayan olduğunu biliyorum. Sorun olmaz büyük bir ihtimalle.

epic dışında ea app ya da steamden almanın bir farkı yok. xbox one kontrolcüsü, dualshock 4 ve dualsense ile oynadım oynuyorum hiç bir sorun yok hepsini kullanabilirsin.

• designr kullanıcısına yanıt

Dualsense ile kablolu mu oynuyorsunuz kablosuz mu?

Kablosuz ise Dualsense özelliklerini destekliyor mu oyun?

iki şekilde de oynadım. fifada dualsense özellikleri yok, o yüzden bir destek de yok.

• EA, sözde Fenerbahçe ve Galatasaray'la, iki takımdaki oyuncuların da yüzlerinin oyuna eklenmesi üzerine anlaşmışlardı fakat hâlâ bazı oyuncuların yüzleri yapılmamış. Sizce bunu düzeltirler mi?

• Newresim kullanıcısına yanıt

4090 ekran kartım var,full ultra ayarlara alınca ve ışın izleme açınca bariz droplar oluyor..

kendimce çözümü ayarları en düşüğe çekerek hallettim...

4k düşük ayarlarda bile ara ara droplar var,online sezon kasıyorum şuan.genel sıralama 180 sıradayım...

online performans ve akıcılık için 1080p en düşük ayarlara aldım..

1080p

yenileme hızı ;120hz

kare hızı; 120hz

dikey senkronizasyon ; Açık

ara sahne kalitesi: tam kare hızı

tellli saç ;kapalı

hareket bulanıklığı kalitesi ; kapalı

diğer tüm ayarlar;Düşük kalite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.