< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (56. sayfa)
-
-
ps alsana hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende pc var hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu steamde nasıl bi bug var anlamadım.Fifa oynarken xbox kolu bazen kendi kendine RT tuşuna basıyor.Kolda sıkıntı yok çünkü GOW oynuyorum sıkıntısız sadece steam platformunda oluyor..Çözümü bilen var mı?
-
Arkadaşlar selamlar oyunu kendi steam hesabımdan almıştım.güncelleme gelmiş sanırım dün.bu sabah too many computers... hatası alıyorum aynı hatayı alan ve çözümünü bilen var mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu soruna hâlâ bir cevap alamadım: https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/After-the-update-that-was-issued-on-December-5th-my-laptop-s/m-p/14315933#M25976
-
Arkadaşlar son güncelleme sonrası lag sorunu yaşayan var mı özellikle ultimate teamde
-
arkadaşlar monitörüm 180 hz 2 k ama oyun bana neden ekran yenileme hızı 60 ve 120 veriyor diğer oyunlarda böyle değil sadece fifada böyle fc setuptan refresh 180 yaptım yine seçenek çıkmıyor
-
Fırsat indirimi bekleyenlere müjde!
Diğer konuda paylaşılmış, belki haberi olmayan vardır. FC 24'u Steam üzerinden alanlara FC 25; 8,40 dolar.
store.steampowered.comSave 60% on EA SPORTS FC™ 25 on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2669320/EA_SPORTS_FC_25 -
Hocam duzeltmisler sanki 20 dolar olmus
Önce 24'ü aldıktan sonra 25'i alıp 24'ü iade edenler yüzünden olmuş büyük bir ihtimalle.
-
Bakmaya fırsatım olmadı. Son gelen iki güncellemenin içeriğinde, Fenerbahçe'deki, yüzleri yapılmayan Szymanski gibi oyuncuların yüzleri eklenmiş mi?
-
Ben EA den standart sürümü indirsem başka bi abonelik almama gerek yok yani online için
Yok hocam. Diğer sürümler, Ultimate Team için ekstra coin vesaire veriyor.
-
Geçen ay vpn ile mısır üzerinden fc point satın alabiliyorduk şimdi alamıyoruz engellemişler. Bir yolunu bilen var mı?
-
kampanya devam ediyor mu acaba , kaçırdık yeni gördük sizin mesajı :(
-
Maalesef hocam, fiyatı güncellediler.
-
Fena kaçmış ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 19 Ocak 2025; 16:33:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X