Eğer UT'ci iseniz şimdi almanız mantıklı olur. Sadece offline takılıyorsanız fiyatının biraz daha düşmesini bekleyebilirsiniz ancak şu da var; yeni yılla birlikte dolar yine uçuşa geçerse -ki geçmesi öngörülüyor- beklemenizin hiçbir anlamı da kalmaz. |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (55. sayfa)
-
-
Özel mesaj gelmiş, buradan cevap vermeyi uygun görüyorum. Oyunu almak için durumunuz yoksa, para biriktirmeyi deneyin; sanal dilencilik yapmayın. Şahsen tanımadığım birine hesabımı vermem veyahut o kişiye oyun almam imkân dahilinde değil maalesef...
-
Pro Club ve seasons da çok oyuncu var mı hocam ?
alırsam seasons yaparım ya da pro club.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinir hastası olmamak için, sadece teknik direktörlük kariyeri yapıyorum hocam.
-
Biz oynuyoruz aktif pro clubs
-
Bizde gelelim mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takım dolu hocam maalesef 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyuna lanet olsun, EA her yıl daha kötüsünü yapmayı nasıl başarabiliyor hayret ediyorum. FC24 PC'de kasıyordu evet ama FC25'de daha beter bir gecikme lag sorunu var. Sağa çekiyorum 2 saniye sonra algılıyor, pas veriyorum 2 saniye sonra veriyor. O arada karşı taraf her türlü topu kapmış oluyor zaten. Dolayısıyla adil olmayan bu şartlarda mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.
Bu gecikme sorununu çözebilen var mı?
İnternet 200mbit fiber, sistem 12500H Victus ekran kartı 3050Ti ram 16gb win11
-
sadece onlineda mı yaşıyorsun bunu ? ping takibi yaptın mı bu sorun yaşanırken ?
ben 120ping rakip gelmediği sürece sorunsuz oynuyorum her sene
-
arkadaş nedir bu hilecilerden cektiğimiz golu attıktan sonra paslar gitmez oldu adam öyle nir hızlandıki tüm oyuncuları maradona gibi içimden gecerek gol atıyordu en sonunda kapattım yeter ya !!
-
Arkadaşlar kendi hesabımın konumunu Ukrayna olarak değiştirip VPN'i de Ukrayna olarak seçip oyunu satın aldım 440 TL'ye.
Başka hesap mı açmam gerekiyordu?
Şimdi VPN'siz direkt açsam hesabı patlar mıyım?
-
Alırken TR secseydiniz keşk. Sorun olacağını sanmam. Bende Ukrayna'dan aldım. Alırken bölgeyi TR seçmiştim ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 4 Ocak 2025; 18:10:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu bir haftadan beri oynuyorum. Bu sene daha çok Pro Clubs ve Rush modlarını oynamaya çalışıyorum. Ultimate Team moduna da zaman ayırıyorum. Ancak, bu yeni gelen FC IQ'ya alışmak kolay değil. Bence güzel olmuş ama bu sistemi çözenler, yeni başlayan oyuncuları çok rahat yenebiliyorlar. Eskisine göre en büyük fark bu. Ben direkt 5. klasmandan başladım ve daha iyi kadrolara sahip oyuncularla karşılaşıyorum. Üstüne bu yeni taktik sistemine alışanlarla karşılaştığında yapacak bir şeyin kalmıyor. Kısacası, bu sene Rush modu ve FC IQ, öne çıkan yenilikler olmuş. Özellikle FC IQ, ilk başta alışması zor olsa da, önemli bir yenilik diyebiliriz.
-
-
Fenerbahçeliyim ama güldüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem yarı final hem de finali son dakika attığım gollerle aldım valla şans bizden yana olsa keşke gerçek hayatta da şu laneti kırmamız lazım.
GS'ye dk 88'de bir uzun top ara pası ile durumu 1-1'e getirdim ardından penaltılarda da kazandım kupayı bundan öncesinde de 90+1'de attığım golle PAOK'u geçmiştim.
İki golü de En-nesyri attı.
-
pro clubs hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X