< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (53. sayfa)
-
-
Bu özelliği biliyorum. İlginiz için teşekkür ederim hocam ama YouTube'da izlediğim kadarıyla, bu özelliği olmayan oyuncularla bile sert şut çekebiliyorlardı frikikten.
Falsosunu malsosunu, yüksekliğini ayarlıyorum; sıra şuta gelince, kaleye çok yumuşak gidiyor ve hâliyle kaleci kolayca tutuyor.
-
Oyunu güncellemeden sonra bozulan ve ara donmalar yaşayan varmı. Ekran kartım 6800 xt işlemcim 7600x ara takılmalar yaşıyorum 2k da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen güncellemeden sonra akıcılık gitti.
-
Bazı maçlarda, FPS düşüşü yaşanmamasına ve ping değerinin stabil olmasına rağmen oyun aniden donuyor. Donma sırasında fan yüksek devire çıkarak ses yapıyor, ardından oyun hızlanarak devam ediyor. Bu esnada oyunu kontrol edemediğim için rakip gol atabiliyor. Donma sona erdiğinde fan sesi normale dönüyor. Bu sorunu çözmek için bir yöntem bulamadım.
-
5 Kasım'daki güncellemeden sonra, maç yaparken, belli bir süre zarfında fan devri artıyor ve ardından düşüyor; yaklaşık 30-40 saniyede bir oluyor bu. Tecrübe eden var mı?
Ayrıca, frikik kullanırken şutu kaleye sert yollamanın yolunu hâlâ anlayabilmiş değilim. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
750 TL eksiğim var oyunu almak için,bu öğrenci kardeşine sponsor olmak isteyen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de yaşıyorum aynı sorunları ekran kartı: 4070 ti işlemci:7500f
-
O günden beridir oyunu açmıyorum hocam. Bir oyun için, bir bilgisayarı feda edemem. Yeni güncelleme gelirse tekrar bakacağım.
-
Yardımcı olalım.
kasayı yan yatır
-
-
ayarları bu şekilde yaptıktan sonra çözüldü gibi hocam bi deneyin isterseniz
-
Hocam bendeki ayarlarda 60 ysptıklarınız 120 şeklinde, sizde nvidia yazılımında herhabgi bir ayar warmı acaba
hocam problem orada zaten sanırım bende de 120ydi eskiden 60a alınca düzeldi takılmalar vs.
-
Arkadaşlar merhabalar oyun hala düzgün şekilde indirime girmedi için ben satın alamadım sağ olsun bu forumdan çok kıymetli bir arkadaşımız hesabından oyunu oynamama müsade ediyordu geçen günlerde hesabını satmış kendisi onun adına çok sevindim
Bilgisayarda fc25 ye rivalsta Elimden geldiğince internetim elverdiğince ilerlemem için hesabını bana paylaşmak isteyen arkadaş olursa buradan ya da özelden ulaşırsa sevinirim ben de boş vakitlerimde hem sizin hesabınızdan elimden geldiğince ilerletmiş alırım hem de oyun indirime girene kadar ben de oynamış olurum saygılarımla
Hocam, bende takılma vesaire olmuyor çok şükür. Bilgisayarın fanları her 40 saniyede bir yüksek devirde dönmeye başlayıp susuyor. 5 Aralık'ta gelen güncellemeden sonra oldu.
-
Hocam ya işlemcinizinn ya da ekran kartınızın fanı bir kontrol edin bakın hocam hangisinde bu şekilde oluyor tahminimce işlemcinin fanıdır belli bir sıcaklığa ulaşınca devreye giriyordur o sıcaklığın altına düşünce falan duruyordur ama bu sürekli oluyor çünkü tam sıcaklığı düşürüyor geri yükseliyor bu sefer yine fan devreye giriyor masaüstü mü kullanıyorsunuz dizüstü bilgisayar mı bilmiyorum ama fan ayarlarını manuel olarak kendiniz ayarlarsınız Bu sıkıntı ortadan kalkar bilginiz olsun
Laptop kullanıyorum. Başka ve yüksek grafik/işlemci isteyen oyunlarda bu sıkıntı olmuyor. Dediğim gibi; 5 Aralık'taki güncellemeden sonra oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X