Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.142
Cevap
49
Favori
60.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

bedava vereceklermiş

• designr kullanıcısına yanıt

Vay be çok iyiymiş hocam ne zaman vereceği tarihe kadar bekleyelim bari cebimizden para çıkmamış olur

29 şubatta vereceklermiş

Bilgi için teşekkür ederim hocam cebimizden boşuboşuna yüksek paralar çıkmasın bir şey kalmamış zaten bedava verdiği zaman alır oynarız

Arkadaş, sizin boş temenninizi (zira, o fiyatları görmesi çok ütopik bir beklenti) görüp kendince alaya almış; ''Çıkmaz ayın son Çarşambası.'' demeye getirmiş. Şubat ayı, bu yıl 28 çekiyor hocam. Tüm sürprizi bozdum ama durum bu. EA FC 25 [PC ANA KONU] EA FC 25 [PC ANA KONU] 

• tjrr kullanıcısına yanıt
    EA FC 25 [PC ANA KONU]

EA FC 25 [PC ANA KONU] 

• Ben de sevinmiştim bu sene cebimizden para çıkmaz diye 😁😁🥺

dedim kendi kendime şunun şurasında şubat ayına ne kaldı ki hiçte düşünememiştim bu detayı

Daha önce de yazmıştım başka bir arkadaşa; Ultimate Team'e takılmıyorsanız fırsat indirimi bekleyin; illa ki, sizin beklentide olduğunuz seviyelere inmese de, görece makûl bir seviyede kapatırsınız. Bu akşam Epic'in kış indirimleri başlayacakmış sanırım; oradaki fiyatına da bir bakarsınız.

Eyvallah kıymetli hocam dediğiniz şekilde yapacağım o şekilde daha mantıklı olur acelem yok zaten beklemeye devam

üstat sen oyunu almadın mı hala

• josrdr kullanıcısına yanıt

Yok üstadım ben oyunu satın almadım sağ olsun Forum‘dan bir arkadaşımız hesabından oynamam için bana müsade ediyor

kendisi sadece hafta sonları akşamları girebiliyor ben de hafta içi fırsat buldukça bana yardımcı olan arkadaşın hesabından ilerliyorum

• Steam Ultimate sürüm 40 dolar. Standart sürüm indirimsiz 70 dolar. Ona da aynı oranda indirim gelse 28 dolar olur.

EA FC 25 [PC ANA KONU]

Ea APP

EA FC 25 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Aralık 2024; 1:30:27 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Gelmedi mi haber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün başlayan kış indirimleriyle birlikte Epic Games FC25 Standart Edition 1039 TL. Epic ödülleri bakiyesine de 40 TL atmış 999 TL'ye geldi. Geçen sene aynı tarihte 321 TL'ye almıştım, kıyaslayınca bi tık tuzlu ama o fiyatlar günümüz için maalesef hayal gibi

• Ps5 te Fifa 25 online oynamak isteyenler ekleyebilir

siloandfrom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scm41scm41 -- 13 Aralık 2024; 16:20:39 >
  • Allah'ın bir sevgili kulu, bana nasıl sert frikik kullanıldığını izah edebilir mi? Analog Sprint'i açıp oyuncu topa tam vuracağı zaman, şut tuşuna biraz basmanın yeterli olacağını duymuştum ama o yöntemi denediğimde de, yine, kaleye çok yumuşak şut çekiyor oyuncular.

FIFA 23'den beri bir türlü çözemedim bu işi. EA FC 25 [PC ANA KONU] 

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

1000 liradan aldım oyunu, şirketin verdiği ininal kartta 1500 lira varmış haberim yok

vurduğun oyuncuda şu özellikten olması lazım

EA FC 25 [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.