< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (52. sayfa)
-
-
bedava vereceklermiş
-
Vay be çok iyiymiş hocam ne zaman vereceği tarihe kadar bekleyelim bari cebimizden para çıkmamış olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
29 şubatta vereceklermiş
-
Bilgi için teşekkür ederim hocam cebimizden boşuboşuna yüksek paralar çıkmasın bir şey kalmamış zaten bedava verdiği zaman alır oynarız
Arkadaş, sizin boş temenninizi (zira, o fiyatları görmesi çok ütopik bir beklenti) görüp kendince alaya almış; ''Çıkmaz ayın son Çarşambası.'' demeye getirmiş. Şubat ayı, bu yıl 28 çekiyor hocam. Tüm sürprizi bozdum ama durum bu.
-
-
-
Ben de sevinmiştim bu sene cebimizden para çıkmaz diye 😁😁🥺
dedim kendi kendime şunun şurasında şubat ayına ne kaldı ki hiçte düşünememiştim bu detayı
Daha önce de yazmıştım başka bir arkadaşa; Ultimate Team'e takılmıyorsanız fırsat indirimi bekleyin; illa ki, sizin beklentide olduğunuz seviyelere inmese de, görece makûl bir seviyede kapatırsınız. Bu akşam Epic'in kış indirimleri başlayacakmış sanırım; oradaki fiyatına da bir bakarsınız.
-
Eyvallah kıymetli hocam dediğiniz şekilde yapacağım o şekilde daha mantıklı olur acelem yok zaten beklemeye devam
üstat sen oyunu almadın mı hala
-
Yok üstadım ben oyunu satın almadım sağ olsun Forum‘dan bir arkadaşımız hesabından oynamam için bana müsade ediyor
kendisi sadece hafta sonları akşamları girebiliyor ben de hafta içi fırsat buldukça bana yardımcı olan arkadaşın hesabından ilerliyorum
Steam Ultimate sürüm 40 dolar. Standart sürüm indirimsiz 70 dolar. Ona da aynı oranda indirim gelse 28 dolar olur.
Ea APP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Aralık 2024; 1:30:27 > -
Gelmedi mi haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün başlayan kış indirimleriyle birlikte Epic Games FC25 Standart Edition 1039 TL. Epic ödülleri bakiyesine de 40 TL atmış 999 TL'ye geldi. Geçen sene aynı tarihte 321 TL'ye almıştım, kıyaslayınca bi tık tuzlu ama o fiyatlar günümüz için maalesef hayal gibi
-
Ps5 te Fifa 25 online oynamak isteyenler ekleyebilir
siloandfrom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scm41scm41 -- 13 Aralık 2024; 16:20:39 >
Allah'ın bir sevgili kulu, bana nasıl sert frikik kullanıldığını izah edebilir mi? Analog Sprint'i açıp oyuncu topa tam vuracağı zaman, şut tuşuna biraz basmanın yeterli olacağını duymuştum ama o yöntemi denediğimde de, yine, kaleye çok yumuşak şut çekiyor oyuncular.
FIFA 23'den beri bir türlü çözemedim bu işi.
-
1000 liradan aldım oyunu, şirketin verdiği ininal kartta 1500 lira varmış haberim yok
-
vurduğun oyuncuda şu özellikten olması lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X