Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.145
Cevap
50
Favori
60.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FPS drop yaşayan varmı oyun oynarken, anlık böyle donup tekrar akmaya başlıyor oyun. Squad battle da dahi yaşıyorum.

• Newresim kullanıcısına yanıt

her maç olmasa bile bana da oluyor. güncelleme ile düzelteceğiz demişlerdi hala düzelmedi.

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla anti cheat son güncelleme den dolayı oluyormuş. Anlık CPU kullanimi yüzde 100 yaptırıyormus. Dosyalarını salt okunur yapın gibi öneriler olmuş ama ban yiyen de olmuş. Tam kiritik yerlerde o droplardan yaşıyorum, oyun keyfi bırakmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam en ucuz şuan bu fiyat mı?

@tjrr

EA FC 25 [PC ANA KONU]
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Evet, öyle görünüyor. Geçen seferki 8 küsür dolarlık fırsatı kaçırdıysanız en uygun şu an bu.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Alıyorum artık.  

Sadece teknik direktörlük kariyeri oynadığım için, sizin durumunuzu bilemiyorum ama keyifli oyunlar dilerim hocam... EA FC 25 [PC ANA KONU] 

Hocam indirdim sezon oynamaya başladım oyun hoşuma gitti yani insanlar diyor fark yok falan diye ama bence gayet güzel ama bu oyunda oyun kumandasını oyun algılamıyor klavye ile oynamak zorunda kalıyorum

Ben Xbox One ile oynuyorum, 9 yıllık bir kol, sorun olmaması lazım.

Hocam kolda problem yok kronik sorun sanırım YouTube'da bayağı bunu yaşayan var.

Allah Allah... İlk defa sizden duyuyorum bunu.

Mert Şeneryoutube
    FC 25 GAMEPAD ÇALIŞMIYOR SORUNUNA ÇÖZÜM !
    https://www.youtube.com/watch?si=tjOOhZ0xMg2JnLZI&v=NKCqzMcpMJk&feature=youtu.be

Yaşadığım sorun

Hocam, ben bu zamana kadar, FIFA'lar da dahil, iki FC'yi de Ea App üzerinden aldım. Belki de Steam'e özel bir sorundur. Tuhafmış cidden...

24 de de yaşamıştım video da ki yöntemlerle çözmüştüm çözeriz herhalde olmazsa klavyeden oynarız.

Umarım çözersiniz hocam... EA FC 25 [PC ANA KONU] 

• Teknik direktörü kariyerinde 'Dünya Klası' zorluğunda oynarken, maçlar absürt skorlarla bitiyor. Sizce 'Efsanevi' zorluğa geçmeli miyim?

• Dünya klası zorluğu diğer serilere göre 1 tık daha zorlaşmış. Maça kendini vermezsen rakip cezayı kesiyor. Kazandığım zaman bir iki farklı kazanabiliyorum. Efsanevi moda hiç bulaşma yapay zeka sen insanüstü çaba sarf etsen de bir şekilde rakibe kazandırıyor. Çok zor oynanması bana göre.

• Slm beyler arkadaşımla online oynamaya çalışıyoruz online kadrolarınız uyumsuzdur deyip Maçı iptal ediyor bu sorunu nasıl çözüleceğini biliyor musunuz kadroları siliyorum tekrar güncelliyorum filan hiçbir şekilde oynayamıyorsun online kadrolarla kadro yapısını özel yapıyoruz anca öyle oynuyoruz çözümü olan varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • total1903 kullanıcısına yanıt

Kendinizi vermediğinizde rakibin acımaması saptamanız doğru. Fenerbahçeli olmama rağmen, sırf daha gerçekçi ve zorlayıcı olsun diye, İngiltere'de ikinci ligden bir takımda teknik direktörlük yapıyorum. Azıcık oyundan düşerseniz karşı taraf atak üstüne atak, gol üstüne gol atıyor ama dikkatinizi toparlarsanız 6-7-8-9-10-11-12-13-14 tane gol atabiliyorsunuz bir maçta. Bir de kötü bir tarafı var; attığınız goller hep birbirine benziyor.

• yunsev kullanıcısına yanıt

Yardımcı olmak isterdim ama ben sadece offline takılıyorum hocam. Belki bilgisi olan birisi vardır buralarda...

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.