ea geçtim. mezunum gençler bir yardımınız dokunursa sevinirim. konu anlatımda hangi kitapları önerirsiniz? ya soru bankaları? mümkünse orta olsun. kolay için vaktim yok. |
ea geçtim. tavsiyeler?
-
-
Up -
Ayt matematik kas. Edebiyat için limit ya da palme el kitabı iyidir. Sözel dersler için limit yayınlarının soru bankaları iş görür. Unutmaki ayt matematik yapmadan sen tm de bir varlık gösteremezsin. O yüzden tek çare ayt matematik kas. -
Teşekkür ederim. Tarihi halletmek için hangi konu anlatımı almam gerekiyor acaba biliyor musunuz? Soru bankası konusunda da kıtım bu konuda. Birkaç kitap önerseniz çok memnun olurdum -
Konu anlatıma gerek yok kampüsün videolarını izleyin+ pdflerini çıkartırsanız yeter zaten
(playlist linki=) eğer konu anlatım kitabı istiyorsan benim hocamın video ders notlarıda iş görür. Önerebileceğim soru bankası olarak limit var başka da pek bilmiyorum. Başarılar . Ek olarak Coğrafya Yavuz Tunayı önermeden geçemeyeceğim.www.youtube.comTYT (YKS) TARİH | Kamp2020 - YouTubehttps://www.youtube.com/playlist?list=PLEZNrXIQh9YqcEllzdOHBAJMKFXD0W65J
-
Çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için önerileriniz -
Ne demek🤗. Kolay gelsin -
geçme.
tm dur şaka şaka limit ve 3-4-5 yayınları çöz ea da belirleyici özellik matematiktir insanlar matematik yapamadığı için sözel seçmek ister ama sözelde meslek olmadığı için mecburen ea seçerler
-
sayısaldan ea geçenler de arttığına göre sınav maratonu gerçek anlamda başlamıştır cümleten ho- xd
-
Hukuk dışında farklı bi hedefi olanların neden geçtiğini anlamıyorum.
Ortalama bi yerde endüstri mühendisliği okusalar ortalama üstü bi iibf'den çok daha iyidir.
Anlamıyorum hiç sebebini.
-
harbi hukuk hariç hangi sebeble geçilir ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F340A741EHukuk dışında farklı bi hedefi olanların neden geçtiğini anlamıyorum.
Ortalama bi yerde endüstri mühendisliği okusalar ortalama üstü bi iibf'den çok daha iyidir.
Anlamıyorum hiç sebebini.
hedefi hukuk olanlar da 11. sınıftan seçiyor zaten ea'yı. dediğiniz gibi ben de çok anlam veremiyorum. sanırım ya anlık gazla psikoloji okuyacağım falan diyorlar, ya da ayt fen biraz strese yol açıyor ondan bölüm değiştiriyorlar. iibf bölüm değiştirmeye değer mi bilemedim...
-
Her şeyi biliyosunuz be kardeşim istisnasız her şeyi
-
Ben de ea'dan hazırlanıyorum ama biraz haklılık payı var hocam. Sayısalı kötü adama bir şey denmez ama sayısalda 100+ net tyt yapıp ea'ya geçen var. Garip bence de iibf için.
-
Bu ben :D
-
neden geçilir demişim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X