Şimdi Ara

EA'in karari !! Bundan sonra oyunlara Turkce destege devam ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen Hürriyet alıp odamın duvarına çerçeve yapacam bu haberi

ben bu EA yi seviyorum ya lanet olsun
  • oyun bölümüne girerken esniyodum konuyu bi gördüm yarı da kesildi esneme hemen bi hürriyet alcam süper bi haber herkeze hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

emektar webcam bi işe yarasın

EA'in karari !! Bundan sonra oyunlara Turkce destege devam ...

Allah kahretmesin.Sanırım Hürriyet o gazete.
    Bugün Hürriyet aldım.İçinde bilgisayar kataloğu yok diye Sabah ile değiştirdim.Olaya bak yaa.

• hocam gazeteye ne gerek var, fotograf falan çekmişiniz...
    alın size haberin linki:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7750943.asp?gid=196&sz=81191
  • konu dışına açtım tınlamadılar bile
  • güzel haber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hocam gazeteye ne gerek var, fotograf falan çekmişiniz...
    alın size haberin linki:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/7750943.asp?gid=196&sz=81191

Belki küpür haline getirip çerçeveyle yatağımın baş ucuna asıcam.

• ohhh be işte bu bee helala olsun EA
  • Harika bir haber.Umarım futbol oyununda türkçe spiker desteğide olur.Fyatıda uygun oyun fiyatları biraz daha aşağı inse 35-40 arası herker orjin alabilir.
  • Her oyunun orjinalinin Crysis kadar satabileceğini sanmıyorum bu yüzden bir süre sonra eski haline dönebilir herşey.
  • Bu "EA" oyunlarda zaten fazla yenilik yapmıyordu , seneye aynı oyunları türkçeleştirip satmaya kalkmasın?

Güzel haber, teşekkürler.
  • Bu günü ben bayram ilan ediyorum.
  • Türkçe'yi geçtim, oyunları 49 YTL'den satsınlar, oyunlar zaten çok satar. 10 YTL'ye korsan alacağıma 2 taksitle orijinal alırım daha iyi. Umarım diğer dağıtımcı firmalar da Türkiye pazarına gereken dikkati verirler artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

konu dışına açtım tınlamadılar bile

tınlamayız tabi, tartışmaya açmamışsınki, direk link vermişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Türkçe'yi geçtim, oyunları 49 YTL'den satsınlar, oyunlar zaten çok satar. 10 YTL'ye korsan alacağıma 2 taksitle orijinal alırım daha iyi. Umarım diğer dağıtımcı firmalar da Türkiye pazarına gereken dikkati verirler artık.

Cevat yerli diğer firmalarında gözü Türkiye'nin üzerinde diyordu EA'dan örnek alırlar inşallah.
  • bu orginal oyunlar nerde bulunur gidiyorum 3-12 yaş arası oyunlar internetten sipariş versem site varmı amozon filan çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

Hurriyet'in bugunku (24 Kasim Cumartesi, 14.sayfa) sayisinda , Crysis hakkinda cok guzel bir yazi var. Yazi hafif uzuncana , kisaca ozetlemek gerekirse;

Ilk parti olarak dusunulen 3000 adetlik crysis'in 5gunde satilmasindan sonra , 3 ay sonra gelicek olan ikinci parti crysis'i daha one cektiler. Ve en onemli kisim ise EA bundan sonra gelicek olan oyunlari turkce seslendirmeli , monulu olmasina karar verdi

Nefis bir haber degilmi

"Ben orjinal alsam ne almasam ne, altı üstü bir oyun" zihniyetine kapak gecikmemiş, helal olsun. Üstelik bunun gerçekleşmesi için gereken 3000 gibi komik bir rakammış. Biz 50-100 binlerden bahsediyorduk.

Edit: "Oyun sektörü rezalet bir durumda. Arz-talep dengesizliğinden darboğaza girdi endüstri. Her yeni pazara ihtiyaçları var." savım desteklenmiş oldu böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 24 Kasım 2007; 14:14:37 >

• süper bir haber
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.