Şimdi Ara

EA'in karari !! Bundan sonra oyunlara Turkce destege devam ... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: MagicHell

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Emre Tilev'i istiyorum.

Fetiş boyutu.

Fifa için söyledim be.Abartmayın.

• bravo çok güzel bir haber
    eain türkiye ligini fifada koymasından sonra bir ka açılım daha geldi ea TRÜKİYE de yerini sağlamlaştırıyor
  • Beklediğim ve çok güzel bir haber bu. Ea bundan sonra da bazı oyunlara türkçe desteği koyar ama bence bir süre sonra kesilebilir. Hiçbiri bu Crysis kadar satamaz orası kesin zaten. Her oyun 50 milyonda da satılsa bir süre sonra malesef zaten ilgi azalır. Bir çok kişi her oyun için 50 milyon u vercem beee. Daha önce orjinal aldım şimdi de başkaları alsın diye düşünceler çok olur ve zaten bundan sonra da Crysis gibi oyun da az çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

Beklediğim ve çok güzel bir haber bu. Ea bundan sonra da bazı oyunlara türkçe desteği koyar ama bence bir süre sonra kesilebilir. Hiçbiri bu Crysis kadar satamaz orası kesin zaten. Her oyun 50 milyonda da satılsa bir süre sonra malesef zaten ilgi azalır. Bir çok kişi her oyun için 50 milyon u vercem beee. Daha önce orjinal aldım şimdi de başkaları alsın diye düşünceler çok olur ve zaten bundan sonra da Crysis gibi oyun da az çıkar.

abuzittini de EA ye verirsin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı

quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

Beklediğim ve çok güzel bir haber bu. Ea bundan sonra da bazı oyunlara türkçe desteği koyar ama bence bir süre sonra kesilebilir. Hiçbiri bu Crysis kadar satamaz orası kesin zaten. Her oyun 50 milyonda da satılsa bir süre sonra malesef zaten ilgi azalır. Bir çok kişi her oyun için 50 milyon u vercem beee. Daha önce orjinal aldım şimdi de başkaları alsın diye düşünceler çok olur ve zaten bundan sonra da Crysis gibi oyun da az çıkar.

abuzittini de EA ye verirsin artık

dublaj güzel olur hakkaten , Abuzittin 3d Forever

• Başlığı görünce kalbim sıkıştı bir anda, evet başardık işte budur. Ben kendi adıma Türkçe olan ve tabii oynayacağım her oyunun (oynamayacağım bir oyuna para vermem yinede) orjinalini alacağım.
  • Haber harika ama orjinal oyunlar yine 100 ytl civarı satılmaya devam edilirse ea boşa çabalamış olur bunuda bilmeleri lazım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

veya ilker yasin;alex gibi topçun olsun,dünya borcun olsun" der ya da colin kazım'a "kazım kazım" der

Yanlız kazım kazım isimli arkadaş bildiğin gibi türk vatandaşlığına geçince o ismi aldı yani orada bir yanlış yok o gün'den sorna merak edip araştırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLgan

Haber harika ama orjinal oyunlar yine 100 ytl civarı satılmaya devam edilirse ea boşa çabalamış olur bunuda bilmeleri lazım ..

zaten EA Türkiye'ye 50 YTL ye getiriyor oyunları artık ki amazon.com da bile EA oyunları daha pahalı
  • buyrun hemen fotosunu çektim.Bugün orijinal crysis aldım şuan yükleniyor.hemen gazeteyi açıp fotosunu çektim sizinle paylaşıyorum.Şimdide oyuna girecem.Bugün crysis günü oldu benim için!!

gözlerim yaşardı yemin ederim !!

EA'in karari !! Bundan sonra oyunlara Turkce destege devam ...
  • Süper bir haber inşallah türkçe ea oyunları burada 50 ytl yi geçmez
  • EA yı örnek alarak diğer firmalarda Türkçe yapar bizde çoşarız artık
  • Bu çok güzel bi haber ama Yeni çıkacak türkçe oyunların fiyatlarınında CRYSİS gibi olması lazım ki satsın, yoksa hüsran yaşarlar.
  • guzel haber forumlarında bayag bi katkısı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

Bu çok güzel bi haber ama Yeni çıkacak türkçe oyunların fiyatlarınında CRYSİS gibi olması lazım ki satsın, yoksa hüsran yaşarlar.

Biraz daha inebilir be.

CRYSIS e 49 verildi.Her oyuna herkes vermez ki o parayı.CRYSIS 49 lirayı hakediyordu,eyvallah da her oyun hakediyor mu ki...
  • Ben açıkçası uygulamaya geçmeden Ea'ya teşekkür etmiyorum somut birşeyler görmem lazım.
    Eğer karar uygulamaya geçerse, birçok donanımhaber üyesi ve orjinal crysis alalım diye her yere konu açan,
    bas bas bağıran insanlar bu karar'ın oluşmasında asıl sebeptir. Ben önce onlara teşekkür ediyorum(kendime de tabi) satılan 3000 in en az 2000 i donanımhaber üyesidir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

İlker Yasini koyarlar inşallah Fifa 09 a, hem penaltı hem golll

• haber çok iyide oyun fiyatlarınında crysis gibi olması lazım ki alabilelim öyle 100 lira filan olursa bu iş yürümez

edit: elli kişi yazmış görmemişiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_jackall -- 24 Kasım 2007; 19:37:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_jackall

haber çok iyide oyun fiyatlarınında crysis gibi olması lazım ki alabilelim öyle 100 lira filan olursa bu iş yürümez

edit: elli kişi yazmış görmemişiz

Bu da iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

hele yar yar halim yar zalim yar tey tey tey tey

zuhahaha koptum ya süper haber yihuuu :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.