Şimdi Ara

EA'in karari !! Bundan sonra oyunlara Turkce destege devam ... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu forum da aldığım en güzel haberlerden biri....müthiş bişi bide half life ı türkçe oynayabilsek süper olacak....
  • Yavaştan lisanslı oyun almaya başlıyoruz o zaman
  • bu haber ez nın yetkilisi tarafından mı yapıldı, resmi bir açıklama var mı caba nette
  • sadece türkçe olmasından değil bence,oyun gerçekten çok güzel,ve bu oyun için istenen rakam bu ülkenin ekonımik koşulları için uygun.böyle fiyatlandırma yaparlarsa zaten satışlar hep bu civarda olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

Yavaştan lisanslı oyun almaya başlıyoruz o zaman

Oooo her oyuna 50 YTL verirsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic
    Her oyunun orjinalinin Crysis kadar satabileceğini sanmıyorum bu yüzden bir süre sonra eski haline dönebilir herşey.

İşte bu beni korkutur.. EA nın bundan sonraki oyunlara Turkçe manü-ses desteği çok güzel bomba gibi bir haber CryTek ve Cevat Yerli'yi canı gönülden kutlarız böyle öncü oldukları için...
    Amma velakin işte madalyonun öbür yüzü biraz karışık. Şimdi EA kalkıp her önüne gelen oyunu dandikliğine iyiliğine güzelliğine bakmadan, sitelerde 4.0/10, 5.0/10 alan oyunları TR çevirecek olursa avcunu yalar kalır öyle. Her oyun CrySis gibi olacak değilki...

Neyse olsun yinede EA nın böyle karar değiştirmesi Türkiye pazarını oyuncularını düşünmesi herşeye rağmen büyük bir gelişmedir kutlanması gerekir... Tabi herhalde diğer dağıtımcılarında-CryTek gibi yapımcılarında eli armut toplamıyor onlarda yavaştan izliyordur ülkemizde kopan firtınayı.. Düşünsenize EA gibi; Ubisoft, Activision, 2K Games, Midway, Konami, Capcom gibi firmalarda TR menü-sesli-altyazlı PC oyunları sunmaya başlamış fiyatlarıda ortalama CrySis gibi 50 Ytl, off off yaa super olur SUPERR!
    NOT_: PC oyunda Konami, Capcom dememin sebebi hani olmaz ya belki Silent Hill ve Resindet Evil, Metal Gear Solid vb oyunları açısından dedim hayale kapıldım :D

• Güzel haber. Riske girmek gerekiyordu crytek girdi ve olumsuz bir şeyle karşılaşmadı neyseki
  • bu satış başarısı bnce işin içinde Türklerin olmasından, oyunun çok iyi olmasından ve en önemlisi ilk Türkçe oyun olmasından kaynaklanıyor şimdi ea kalkıp fifa 2009u Türkçe yapsa üstüne de 80ytl fiyat koysa kimsenin gidip orjinal alacağını sanmıyorum ama tabiki eanın diğer iyi oyunlarınında Türkçe'nin olması iyi olur yine 50ytl gibi fiyatta olursa ayrıca diğer önemli bi konuda diğer şirketlerin eanın bu kararından etkilenip onlarında Türkçe'ye yönelmesi olacaktır..
  • arz talebe göre Türkçeleştirme yapılırsa ve özellike multiplayer özelliği olan oyunlar Türkçe olursa pişman olmazlar. eagames'in Türkiye'de en fazla satan oyunu FIFA mesela onlara öncelik yaparlar.
    Haber harika umarım Crysis'in satış rakamları önümüzdeki haftalarda da iyi olur sanki oyunu ben satıyomuşum gibi sevindim oyun bittiği zaman
  • EA yapacağını yaptı crysis ve diğer çıkartacakları türkçe oyunlarda satışta yükselme olursa diğer firmaların boş duracağını düşünmüyorum, umarım onlarda EA in yaptığı gibi Türkiye için bir adım atarlar ve devamı da gelir.
  • Boyle giderse bence butun firmalar hit oyunlari Turkce destegi ile cikarmaya baslar. Belki Turkce dublaj olmayabilir ama Turkce altyazilar ve menuler olabilir baslangicta. Simdi bir cod4 , the witcher , hl2 ep2 Turkce olsaydi full herkez almazmiydi , seve seve alirdi bence. Bence Cevat kardesler riske girip harika bir is cikardilar ve Turkiye@de Turkce orjinal oyun satislarin onunu actilar. Sirf pc icin degil , konsollarada yarar bu olay.
  • Cod 4 türkçe olursa herkes alır demişsin ama 80 lirayı birinin vereceğini düşünmüyorum, Crysis gibi 50 lira civarı veya daha az satılmalı ki vatandaşımız alabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 24 Kasım 2007; 21:52:43 >
  • ingilizcem iyi olmadığı için oynayamadığım birsürü rpg vardı.Türkçe oyunlar çıkarsa orjinala destek veririm hep.
    ama bizim akıllı oyuncularımız yüzünden fazla sürmez bence.çünkü crysis'e özel çoğunluk orjinal aldı.diğer oyunlarıda alacaklarını sanmam.
  • mediamarkt sadece collector edition vaaaa yaaaa dün gittim bir umutla tabiki yokk
  • harika bir haber Sagoll EA Akıllanmıssa Benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 24 Kasım 2007; 22:12:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich
    Boyle giderse bence butun firmalar hit oyunlari Turkce destegi ile cikarmaya baslar. Belki Turkce dublaj olmayabilir ama Turkce altyazilar ve menuler olabilir baslangicta. Simdi bir cod4 , the witcher , hl2 ep2 Turkce olsaydi full herkez almazmiydi , seve seve alirdi bence. Bence Cevat kardesler riske girip harika bir is cikardilar ve Turkiye@de Turkce orjinal oyun satislarin onunu actilar. Sirf pc icin degil , konsollarada yarar bu olay.

Yaw TR dublajı geçtim bari firmaca profesyonelce hazrılanmış resmi TR altyazyı olsun yeter yaa yined eorjinal alınır be değer yani.. Ama aynen bugüne kadar olduğu gibi 80-90 Ytl den satışa çıkmaya devam ederse oyunlar, TR dublajda olsa altyazıda olsa pek tutulacağını sanmıyorum. CrySis yeni bir akım başlatsada TR olsun olmasın oyunlar hep 40-50 Ytl den çıksa ne şahane olurdu yahu bunun taksit imkanıda var biliyorsunuz.. Tabi bu fiyatlar Dolarada $ bakıyor. geçen seneki gibi dolar 1.70 lere çıkarsa var ya yandım allah diye orjinal oyunlardanda kaçarız aman diyim...

• Turklere devamlı orjinal almak konusunda güvenemiyorum acıkcası, ama EA'nin bu kararını takdir ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konncerto

Harika bir haber.Umarım futbol oyununda türkçe spiker desteğide olur.Fyatıda uygun oyun fiyatları biraz daha aşağı inse 35-40 arası herker orjin alabilir.

Sabri Ugan'la anlaşmış bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frontlines

Turklere devamlı orjinal almak konusunda güvenemiyorum acıkcası, ama EA'nin bu kararını takdir ettim.

Sağlam oyun oldukdan sonra neden olmasın ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: atobaba

quote:

Orjinalden alıntı: konncerto

Harika bir haber.Umarım futbol oyununda türkçe spiker desteğide olur.Fyatıda uygun oyun fiyatları biraz daha aşağı inse 35-40 arası herker orjin alabilir.

Sabri Ugan'la anlaşmış bile.

zaten fifa 08 50 YTL 40 YTL olsa nolacak 40 ı veren 50 yide verir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.