Şimdi Ara

EA'in karari !! Bundan sonra oyunlara Turkce destege devam ... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yilda kac tane hit oyun cikiyorki ? 3-5 adettir en fazla . Geri cerez oyunlar. Simdi o hit oyunlar Turkce olarak cikarsa ve fiyatlari 50-60ytl 'nin uzerinde olursa kimse almazmi diyorsunuz, bence yinede baya bir alan olur.Burada 15-20 oyundan bahsetmiyoruz , yilda 3-5 oyundan bahsediyoruz. O kadarda buyuk bir tutar degil gibi gozukmuyor yil bazinda dusunucek olursak(tabiki kisiye gore degisir). Suan kac yer oyunlara taksit yapiyor bilemiyorum ama onumuzdeki zamanlarda bu Turkce oyunlar cikmaya basladikca , bircok yer taksit secenekleri sunacaktir. Boylece daha fazla kesim orjinal'e yonelmeye basliyacaktir diye dusunuyorum.
  • Herşeye Rağmen Oyunlarda Türkçe Desteğinin Olması Güzel
  • Bizim tarihimizle iligilide bir oyun yapılırsa artık EA'onların elinden tutar baktı iyi satıyor
  • iyi hadi türkçe yama yapanlar yaşadı

türkçe seslendirme olayı şahane olmuş
  • need for speed pro street te mikrofonda konuşan DJ Türkçe konuşsa hepimiz gaza gelirdik, kendi dilimizde son nesil oyunlar hem satış rakamlarını arttırır hemde kendi dilimizde oyun oynamanın keyfini yaşarız.
  • bu oyun Türkçe olduğu için değil, Türk yapımcısı ve en iyi FPS oyun olduğu için alındı,

kaçınız orjinal oyun alıyor ki bundan sonra sırf Türkçe diye elin ecnebisinin oyununu alacaksınız :)
  • Güzel Haber ! Artık bizde oynadığımız oyunun amacını, gelmişini, geçmişini bilerek oynayacağız !
  • Çok güzel haber. İnşaallah lâfta kalmaz.
  • Haber güzel, bu arada oyunların 49 YTL olursa alınacağından bahsediyor herkes. Sizce Crysis satış rakamı olarak neden türkiye'de en ucuz çünkü sadece Türkçe başka dil yok oyunda. Diğer oyunlarda sadece türkçe çıkarsa Türkiye için o zmn ucuz olacaktır. Her oyununda türkçe yapılacağını zannetmem, belli başlı hit oyunlar yapılsa bile yeter ve sadece türkçe olsun ucuz olsun herkes alır diye düşünüyorum.
  • sonunda uzaklardan sesimizi duydular
  • o zaman ben guzel bi raf alayım simdiden ilerde orjinal oyunları yerleştiririm
  • FIFA 09,NBA Live 09 ve NFS 12 Turkce olsun yeter..

dusunsenize yaa NBA'da turkce spiker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Kasım 2007; 8:41:42 >
  • güzel haber...
  • Geç bile kaldılar aslında Türkçe oyunların çıkmasına....Yerli kardeşler de olmasa Türkiye diye bir yerin dahi olduğunu unutucak bu ea'dakiler...
    Baktı ki türkler crysis'e yoğun ilgi gösteriyorlar....Bundan sonra bizde kendi cebimizden para yatırırız her oyunu türkçe olarak çıkartırız....
    Aslında EA dakilerin gözü para da başka birşey de değil,dil fln yalan ya neyse
  • bu crysis sayesinde oldu yerli kardeşler teşekkürler sizlere minnettarız..
  • harika!!!
  • crysis'i orjinal olarak bir adım attık ama esas önemli olan yürüyüş temposunu tutturabilmekte. torrent sitelerinden şuradan buradan türkçe çıkan oyunları indirmenin değil, gidip orjinal almanın türkçe oyunların yapımını devam ettireceğini anlatmak lazım millete... bu yüzden "lan bi kere aldık daha kaç kere alıcaz" zihniyetinin boyutunu bilmediğimiz için endişeliyim.

crysis hem en yeni teknolojilerin denendiği, hem içinde türklerin parmağının olduğu ve hem de büyük bir jestle sunulmuş bir oyun olduğu için bu kadar patlama yaptı. bundan sonra türkçe çıkacak olan oyunların fiyat / performansının bu derece olması zor. ancak dediğiniz gibi oyunun gerçek zevkini almak isteyen arkadaşlar fifa dır nba'dır alır ama onun satışı da tahminen 2000'i geçmez, dublajın maliyetini bile çıkarmaz diye düşünmekteyim.

öncelikle orjinale desteği öğrenmek lazım. baktık yeni güzel oyunların fiyatları makul ve türkçe çıkıyor, işte o zaman sevinmeye başlayabiliriz bence. dereyi görmeden paçaları sıvamak yanlış. crysisten 4 oyun sonra türkçe dil desteğini bir daha geri dönmemek üzere unutabiliriz. elimizdeki şansı iyi değerlendirmek lazım.

crysis'ten ziyade cod4'ün sniper bölümünü türkçe oynamak isterdim yeniden. ne güzel olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrin -- 29 Kasım 2007; 1:18:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu oyun Türkçe olduğu için değil, Türk yapımcısı ve en iyi FPS oyun olduğu için alındı,

kaçınız orjinal oyun alıyor ki bundan sonra sırf Türkçe diye elin ecnebisinin oyununu alacaksınız :)

Aynen öyle.

Millet Yerli kardeşler sayesinde oyuna bu kadar çok destek verdi.Elin ecnebisine bu kadar oyun satışı olmaz bence de
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

Haber güzel, bu arada oyunların 49 YTL olursa alınacağından bahsediyor herkes. Sizce Crysis satış rakamı olarak neden türkiye'de en ucuz çünkü sadece Türkçe başka dil yok oyunda. Diğer oyunlarda sadece türkçe çıkarsa Türkiye için o zmn ucuz olacaktır. Her oyununda türkçe yapılacağını zannetmem, belli başlı hit oyunlar yapılsa bile yeter ve sadece türkçe olsun ucuz olsun herkes alır diye düşünüyorum.

Dün orange box satışa sunuldu o da 49ytl ben hızlı aldan aldım yanında bir de dune dvdsi hediye. Demekki 49ytlye normal setler de satılabiliyormuş üstelikte orange box gibi özel bir set. Dahası crysis collector's edition biz de 75ytl ama yurtdışında çok daha pahalı şu an fiyatını hatırlayamadım ama çok daha yüksekti bu baskı da yine Türkiyeye özel değil. İstenirse hep bu fiyatlardan satılabilir, örneğin hindistanda çok daha uygun fiyatlardan satılıyor orange boz hindistanda 30-35ytl arasında bir rakama geliyor ve içinde ingilizce desteğide var hatta 1. bölge baskısıyla farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 29 Kasım 2007; 12:12:50 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.